ta mig tillbaka till 40 grader varmt och solsken !!








GET INVOLVED

hejsan hejsan!

humöret är på topp och jag mår kanske inte prima men helt okej iallafall. innan skolan i morse hann jag iväg och jobba lite, ganska bra gjort, eller hur?

nästa vecka består av tre underbara dansuppvisningar vilket kommer leda till en helt sjukt bra vecka och en otroligt glad emma! dessvärre kommer plugget lite i kläm, men vad fasen gör det...

nu ska jag kolla vidare på mitt fina lilla tal och välja en låt jag ska prata om i morgon..

här har ni våran fina logga till min extra grupp i dansen, som förövrigt ska dansa på pitch black den 15 december. slå det om ni kan ?


pepparkaksbak den första advent

min kamera har lagt av och därför inga nya bilder på bloggen just nu..

idag sov jag ut tills jag vaknade för en gång skull. efter några timmar ringer det på dörren och min gudmor med familj kliver in beredda för pepparkaksbak. riktigt mysig familj det där!

för övrigt så hatar jag verkligen vädret just nu! snö precis överallt och emma har inga vinterskor vilket leder till att hon får vara barfota på lekionerna ! smart tjej det där, tur att man inte är lika dan.. 

nu ska jag börja fundera på mitt tal jag ska ha i skolan på tisdag, önska mig lycka till!


fanny säger hej!

Sitter nu och pratar med Fanny i telefonen. Klasskampen är det strörsta samtalsämnet just nu och det kommer bli sjukt bra!

Nu för tillfället så har jag inget att skriva. skriver kanske mer senare, annars får alla ha det underbart! ♥


Absolut inte sista gången ..

Är nu hemma efter en kväll i sporthallen. Vi blev bjudna på en volleyboll match av några killar från LVC ( linköpins volleyboll club ) och vi tog chansen och gick dit! Det var det bäst jag har gjort på länge. Det var absolut inte sista gången jag ser på en volleyboll match, jag har fortfarande lite svårt att prata efter alla fina muskler jag har fått se ikväll.. (a)

Resten av kvällen kommer att bestå i min säng med Vecko Revyn som kom på posten idag.




please.. give me



skulle inte tacka nej till detta. allt är från gina tricot men dock får dom nog vänta till studiebidraget kommer om någon vecka innan dom kan bosätta sig i min garderob.


I'm still afraid, afraid to love

jag har ingen ork till någonting. jag måste egentligen börja lite på historian men jag orkar verkligen inte, känns som det ända jag gör är att titta in i den där äckliga historia boken. vädret är ju inte heller det bästa och jag känner mig väldigt motiverad till att gå till stationen i morgonbitti..

i morgon blir det att kolla på volleyboll match med klassen. men nu ska jag lyssna på jullåtar, känns ganska bra att göra det nu när det är snöstorm ute och att det bara är en måndag och en dag kvar till julafton.





My light in the dark

varför ska man vara i skolan när man ändå inte har några lektioner? sitter nu i skolans datasal och har tre timmars rast. börjar faktiskt tröttna att gå till skolan om man bara har kanske 2 lektioner per dag med flera timmars rast mellan lektionerna. men man ska väl inte klaga. finns ju folk som nästan lever i skolan..!!




everybody hit the floor

jahopp. nu har man kommit till den stunden då man verkligen inte vet vad man ska skriva. men jag kan ju alltid börja med att säga att vi slutade en timme tidigare idag för att datakunskapen var inställd,vilken är ett enormt stort plus.

Ett enormt minus är att jag börjar bli sjuk. har grymt ont i kroppen, huvudet värker och halsen är helt fuck up.

jag funderar skrapt att skita i engelskan ikväll och bara lägga mig och sova. kanske kan dra en bortförklaring att min hund åt upp min bok. men eftersom jag nu inte har en hund kanske det inte är så bra, men iförsig så vet ju inte läraren det..hmm ? nu vart det svårt. kanske ska göra skiten iallafall?


harry potter

Filmen var grym och jag rekomenderar den verkligen till folket!

Det vart inte så många timmars sömn inatt så ska snart gå och lägga mig, men först en snabb dusch och sedan plugga in spanska glosor och läsa lite i engelska boken.. okej det kommer inte bli många timmars sömn inatt heller märkte jag nu....-.-


asså shiiiet

Vart inga uppdateringar på resan igår. På vägen upp hade jag fullt upp med annat och på hemvägen sov jag så skönt så, men jag tror ni överlevde. Tyvärr va hockeyn inget att ha men hade fint sällskap hela resan iallafall.

I natt när vi kom hem bjöd jag på tårtan som jag bakat och jag tror att kvällen vart ganska lyckad.

Snart kommer Ia med familj och hämtar mig och bror så åker vi in till stan för pizza och bio, Harry Potter.

Nu måste jag skynda mig lite, här sitter jag med pyjamas och en knut på huvudet och snart blir vi hämtade.

Adios guapas!






du är för bra för mig

Eftersom kvällen vart lite annorlunda än vad som var tänkt ville jag ändå göra det lite mysigt när vi kommer hem. Så tårtan är nu fixad och jag måste erkänna att den vart riktigt fin.

Om några timmar bär det av mot södertälje men datorn är med (såklart) så det blir nog några uppdateringar på vägen.

Nu ska jag fixa det sista så ha det bäst tills vi höres.


allt gör mindre ont sen

Fredagar är ju helt perfekta iallafall denna fredag, ingen historia och ingen svenska mums på skolan just nu.
I morgon bär jag och Fanny av till södertälje för att kolla på hockey! fy vad jag hatar att åka buss men jag överlever nog, bra att sällskapet är toppen iallafall.

Nu har jag laddat upp med godis läsk och film, fredagsmys faktorn är hög!








du är lika fräsch som en nyplockad apelsin

Blogg.se vill inte samarbeta med mig just nu så därav inga bilder.

Ikväll stod dans och filmtittande med klassen på schemat, dock var inte dansen med klassen vilket kanske var lite synd, beror på hur man ser det.

Eftersom jag är en sådan snäll vän så ska jag ha en myskväll med Fanny i helgen med tårta o grejer eftersom hon fyllde år i måndags. Gulligt va? I know.
Gillar även Fannys sjukt bra raggningsreplik som hon så fyndigt kom på idag; du är lika fräsch som en nyplockad apelsin!

I morgon är det fredag, fin-företagar-fredag som vi så fint kallar det. Så ikväll blir det att leta fram lite kläder som passar till "temat".

Nu ska jag lägga mig och läsa lite ur svenska boken och antagligen sätta på en bra film, så jag tror nog att jag struntar i det första..

God natt påer!!




om någon frågar mig vad klockan är så svarar jag svindyr..

Ligger nu och njuter i min säng av att jag inte har några läxor. Men precis nu när jag skrev ordet läxor så kom jag på att vi har en kluring på matten till i morgon, men det fixar sig alltid. Just fasen svenska har vi också ja, nu ska jag nog inte tänka på det här mer så jag inte kommer på något mer jag måste göra..

För övrigt så har min mobil blivit helt åt skogen. Nu kan man inte ens ta emot samtal och till några av mina kontakter kan jag inte smsa! Men va fasen, jag står ut ett tag till.

Nu ska jag ställa mig u duschen och vänta på bättre tider! ha det gööttt !!




turist ?

Emma har klivit in i den tekniska världen. Hon har skaffat Skype! inte en dag förtidigt. Hon sitter nu och skypar? med två av hennes fina vänner.

Ikväll har jag kollat på lite för många Sunes Jul klipp, men gudars så bra dom är! Det var så jädra mycket bättre filmer när man var liten. Tänk er typ, Pelle Svanslös, Alla barn i bullerbyn, Karlsson på taket osv.

Nu ska jag tjäna in några extra vuxen poäng med lite kaffe såhär innan läggdags.

här får ni en otroligt snygg bild på min älskade vän, som tyvärr inte får några vuxen poäng på denna bild...






det finns inget jag inte skulle göra för dig

Gud vad trött jag blir på det här. Jag gjorde klart hela datan inatt och i morse när jag skulle fixa till det lite så är allt borta. Inte en ända mening som jag skrev igår var kvar. Ni kan inte ana min ilska just i det ögonblicket. Så det var ju bara att börja om igen, så nu återigen är jag klar med datan och nu är den tillochmed inskickad !!

Min gudmor ringde nyss till mig och sa att hon bjuder mig och min bror på harry potter och pizza nästa helg. Min kväll vart så grymt mycket bättre tack vare henne. Vi bestämmde också när vi ska ha det traditionella pepparkaksbaket som vi har haft sedan jag knappt kunde gå. Jag älskar att ha traditioner varje år med folk som man verkligen gillar.

Ikväll blir det chokladpudding och Beck! kan inte bli så mycket bättre just nu..


natten till söndag

Jag har suttit i flera timmar och är nu äntligen klar med min datauppgift. Nu är det bara att göra den lite snygg innan jag lämnar in den i morgon.

Snart kan jag varje liten replik i Hälsoresan, den med Stig Helmer! Det är fjärde gången ikväll som den rullar på min tv nu och fråga mig verkligen inte varför.

Nu ska jag läsa lite i min svenska bok som vi ska ha redovisning om vid jul..men lika bra att börja i tid. Boken är ju tjock..

Förövrigt så har jag inte så mycket mer att säga. eller jo. jag har fått brännskador på låren av min laptop! lyckat!

Ha en godnatt. Det ska iallafall jag ha.


jag kan inte släppa det viktigaste ur mitt huvud.. dig !


måste jag ens påpeka hur mycket jag vill tillbaka till Tunisien? och måste jag påpeka hur mega snygg jag är i backslick ?

.Äntligen kan jag bocka av historian och engelskan från listan och gå vidare med datan ikväll, det är inte okej att plugga på en lördag!

Det finns ett ord om filmen igår. Hjälp! Det var den värsta film jag har sett, det sa jag om ettan också men tvåan var snäppet värre. Rekomenderas starkt måste jag säga.

Lite rädd som jag är så ville jag inte sova själv efter bion så Louise, som kände samma sak, följde med mig hem och sov vid min sida hela natten. Vi vaknade upp vid 12, för att sedan åka in mot stan för att träffa Jackie.

Nu ska jag prata lite med Jackie, CU biatches !!


paranormal activity 2...

Oj nu var det ett tag sen jag skrev här, men jag har verkligen inte hunnit på några dagar nu.

Nu ska jag snart dra mig mot stan för bio och mat med två fina flickor. ♥

bjuder här på en väldigt vacker bild...


Love is painful, that´s true!

  • Engelska prov - √
  • Historia prov
  • Engelska läxa
  • Spanska läxa
  • Data inlämning
  • Matte läxa

Måste börja med att säga att jag gick hem från stationen i Linghem, viket motsvarar ca 3 kilometer i den värsta snöstormen man kan tänka sig just nu. Kan säga att det var bland det värsta jag har gjort.
Jag kände att vintern kom så förbannat fort, så nu sitter jag och tittar på Sällskapsresan! Ni vet den när dom är utomlands och har sig.

Väntar på att mamma ska komma hem efter en heldag i Stockholm, vilket jag inte alls är något avundsjuk på.
Men för att vara lite positiv så är jag ledig imorgon eftersom alla gymnasieskolor har studiedag.

Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och bara njuta av ledigheten..


now I know how I feel about you

Det känns som det enda jag skriver om är min historia bok, men den tar upp mer än hälften av mina dagar just nu. Så det behövs ju inte mycket IQ för att räkna ut vad jag har gjort idag..
Jag valde Företagslinjen för att inte plugga lika mycket som Natur, men jag vet inte om vi slår dom just nu faktiskt.

Men det som har gjort min dag lite ljusare är iallafall att data inlämningen skulle in på Söndag och inte på Fredag! wiihoo
 
Ni vet redan vad jag ska göra nu i två timmar tills Beck börjar. Håll tummarna att jag överlever skiten...








the last Bounce

Har precis spelat in the last Bounce som gick på tv nyss. För er som inte är lika intresserad som jag är så är Bounce sveriges bästa streetdance grupp. Jag är så jädra avundsjuk på Nathalie som satt i Globen på deras sista konsert!

Även ikväll har jag suttit med historian och det känns som jag aldrig kommer lära mig skiten. Funderar på att färga håret igen, har börjat på blonda? slingor i luggen..-.-

Nu blir der Mysteriet på Greveholm!
Emma ♥ Barnfilmer

Linghems Sk p96



Killarna gick inte vidare i Sm men spelade mycket bra iallafall. Har nog inget mer att säga just nu. Ha det bäst, det ska jag ha!

All I need is you



Nu drar jag mig för att titta på min bror som kör Sm i Innebandy! ♥

Baby you're all that I want ♥

Är nu hemma efter en dag på staden med mamma och bror. Fick med mig mina älskade skor hem som jag har längtat efter i 1,5 månad! Blev även en fika och lite bowling. Träffade Evelina lite överraskande i sporthallen också.
En timme kvar sen får jag dregla lite framför Olle i Idol.... Historia boken ligger fortfarande och skriker på mig men jag får väl vara lite social mot den i reklam pauserna.

Detta blir resultatet när man lämnar Fanny i fem minuter med min dator...man kan inget annat än att le.






God morgon blev en dålig morgon




Morgonen började verkligen inte bra! Vaknade av att jag fick en hostattack. Jag fick panik eftersom jag inte kunde andas och började därför att gå fort, nästan springa fram och tillbaka i huset, vilket jag kom på senare var en ganska dålig idé....

Tack fanny!

Okej den är inte helt klar, men ändå! Tack så jättemycket Fanny! Nu har jag fått lite hum på det här så ska försöka göra lite själv när jag orkar och hinner. Men jädrar vilken tid det tog..
 
Tack igen din lilla mupp!! ♥


22:10

Norrköping med brudarna vart lika bra som förväntat. Fick även en skjorta och en bh med mig hem.
Nu sitter jag och Fanny och myser framför tvn. Hon ska som lovat hjälpa mig lite med designen. Kommer nog inte bli världens avanserade men det vill jag inte heller.

I morgon får vi se vad som händer och fötter. Mamma är ledig så kanske hittar på något med henne och bror. Sen blir det plugg för hela slanten. Eller..?

Nu blir det lite mer mys med film och grejer. Ha det ûberbart !

Måste erkänna att jag saknar det här lite. ! ♥


Norrköping

Uppe med tuppen idag, alla vet varför. Sitter nu med plattången i munnen eftersom jag inte kan skriva annars.
Efter den fina dagen i Norrköping som vi kommer att ha så hoppar jag och Fanny av i Linghem för att gå hem till mig, hon ska även försöka överleva natten här hemma.

Man ser inte jättebra på bilden, men jag har varit blond! inte riktigt min grej...

 


Impossible - Shontelle

Just den låten, som rubriken lyder, går på repeat här hemma just nu. Den är verkligen något att rekomendera och jag ger den 5 av 5 geléhallon.

Efter några timmas plugg och städning ska jag snart sätta på en film och bara vänta in morgondagen, då tjejerna i klassen ska till Norrköping. Det är ju helt sjukt att man kan hamna i en så bra klass som jag gjorde. Hur många andra klasser träffas på fritiden? inte många iallafall. Men jag säger väl som mina mentorer. " vi är handplockade " och ibland kan man ju nästan tro det.


12:32

Jag vet att jag har sveriges tråkigaste design, men jag kan verkligen inte göra en ny själv. Jag har försökt men det går inte! Fanny har lovat att hjälpa mig så får vi se när det händer, snart hoppas jag. Jag är så grymt trött på den här nu.
Jag vet knappt hur man gör någonting här..illa, riktigt illa!

Nu ska jag plugga och städa lite. Visst låter det som en underbar lovdag?





bed of roses



 
Jag har kommit på att när jag säger råplugg blir det mer "kolla igenom" alla papper. Men eftersom alla papper ligger huller om buller så ser det ju ut som jag verkligen har pluggat iallafall.

Mysfaktorn är hög här hemma nu. Ljus överallt, min spotifylista är på och snart ska jag nog ställa mig och baka.

Det känns som att allt blir så mycket jobbigare på hösten. Man går bara och längtar till julafton och nyår. Det känns så långt bort men det kanske det inte är egentligen?
Och vad tusan ska man göra på nyår? och vilka ska man vara med? hmm..får börja nog börja tänka på det.. eller nej inte än, inte på ett bra tag.


Freedom comes when you learn to left go.”  / madonna


allting kommer bli bra tillslut

Gårkvällen vart riktigt lyckad, Laserdome och skräckfilm stod för underhållningen, även fast det ena var mer underhållande än det andra.

Skräckfilmen - paranormal activity, var nog den läskigaste filmen jag har sett på länge. Men jag tvingar mig själv att se tvåan på bio.

Nu blir det råplugg i två dagar sen blir det Norrköping med tjejerna i klassen på torsdag och antagligen sova med Fanny torsdag-fredag!

Det är helt underbart att inte kunna njuta av att det är lov, jag trodde faktiskt att lov var till för att ta det lugnt och koppla bort skolan. Men jag hade visst fel...



1 november

Drar mig snart bort till Louise, en fågel viskade i mitt öra att hon skulle bjuda mig på tacos när jag kom, och vem kan motstå det? inte jag iallafall.

Ikväll är planen att köra laserdome med några fina folkungare och jädrar vad killarna ska få spö! tävlingsmänniska? hell yä!

Okej nu väntar Louise på mig. CU latero !!


RSS 2.0