allt är så jävla underbart !!!

Shuuu !!

Fasen va glad jag är! jag har ingen riktig anledning till att va det, men allt känns bara så förbannat bra just nu.

Dagen rullade på som vanligt och även fast vi bara hade 3 lektioner och 3 timmars rast så va dagen en av dom bättre!

Idag började även dansen igen ! Underbart ! Allt är underbart nu juh !!!

Nu ska jag mysa ner mej ordentligt i min underbara säng !!

puuuuuuuuuuuuuuusssss !


Födelsedag

Nu åker jag till farmor som fyller år idag !

my name is Emma, I like to shake it, and when i shake it, I like to....

Nollning igår. Finns väl inte så mycket att säga mer än att vi har dom bästa faddrarna och den bästa klassen ! SP1C ! ♥

Ikväll ska vi nog åka till landet och trillbringa natten där. Nu har jag inget mer att säga.!

Ha det awesome !


you are so fake

Hej !

Nyss hem kommen efter en mysig kväll hos hanna ! ♥  I morgon blir det skola igen och jag tänker gå på nollningen på fredag, och det med basta!! ( till dej mamma om du läser detta ;)♥ )

Nu har jag en lång bokad dejt med kudden.

Godnatt på er alla!

Ibland undrar jag om jag har valt fel spår

Kalla mig konstig, kalla mig tönt men jag längtar typ tillbaka till skolan!!

Det värsta jag vet är att vara hemma och va sjuk, så jag skulle verkligen göra allt för att kunna gå till skolan sånna här dagar. Så i morgon tänker jag gå till skolan hur jag än mår, men det börjar bli lite bättre av Linas kur faktiskt.

Nu funderar jag på att sova en stund så jag orkar med att åka till Hanna ikväll. Har ju inte träffat henne på jag vet inte hur länge?



falling down

Skit!
Jag har blivit mer sjuk idag! Stannar därför hemma idag. Jag har fått ett tips från Lina hur man ska göra för att bli frisk fortare. Man ska äta fruktsallad! Så ni förstår nog vad jag ska göra idag. Ikväll ska jag åka till Ekholmen för att fira Hanna och nu ska jag äta frukost!

Ha det bäääst!!


I want to start from the highest mountain...

Hej på er !!

Jaha. vart ska jag börja? Jag har gått och blivit helt mega förkyld! Det ända jag gör nu på kvällarna är hostar,nyser,snyter mig, hostar lite till, ser på film och sover. Jag måste försöka att göra allt nu för att bli frisk, det är ju för tusan nollning på fredag!
Det finns nog inget riktigt stort + när man är sjuk. Om det skulle va något så kanske att man kan tycka lite synd om sig själv..!

Dagen rullade på väldigt sakta idag och jag trodde aldrig att den skulle ta slut, det var verkligen hemskt ett tag! Annars då? - Jo det är ändå ganska bra om man räknar bort allt det där dåliga. Just det hade två diagnoser idag, en i engelska och en i matte. Tror att det gick hyffsat på matten iallafall, engelskan hoppas jag att det gick någorlunda bra.

Jag är seriöst överlycklig att Fångarna på fortet har börjat igen. Underbart!. Man känner sig lite liten igen när hela familjen sitter och kollar på fångarna på fortet och man är fortfarande lika nervös över om dom ska klara sig från tigrarna på slutet.

Är det någon som har ett tips på någon snygg väska? En normal stor och helst brun men det går bra med någon annan färg också. Man ska kunna använda den till skolan!




00000

Hallå hallå !!

Igår kväll va det som sagt nollning och fy tusan va härlig klass man har ! Jag skulle gärna dela med mig av några bilder, men jag har tyvärr inga. Jag hoppas att jag får tag i några snart i allafall !

Idag har jag iallafall nästan bara tagit det lugnt, det behövs kan jag säga!

Nu ska jag snart gå och lägga mej! är helt sjukt trött !!

adios !!

Företagare

Hola guapas !

Idag var det första dagen under veckan som vi inte behövde gå utklädda och göra pinsamma saker. 3orna var lediga idag, men om jag känner dom rätt så blir det bara mer pinsamt i morgon istället. Jag vet iallafall att klassen ska sjunga för hela skolan i morgon och att vi ska ha något uppdrag!!

För er som inte blir nollade så ska ni veta att man blir grymt trött av det, men innan jag somnar ikväll ska jag fixa en liten muta till 3orna !:)

CIAO !!

21:12

HejsanHejsan!

Andra dagen är nu också avklarad och jag är äckligt trött! Nollningen idag var väldigt kul och jävligt pinsam. Men nu har man lixmo börjar vänja sig lite så jag tycker inte att det så jobbigt längre. Iallafall, i morgon ska klassen vara utklädd till gravida mammor som ska ha gympa! hahah, nu får vi se hur det här slutar! I morgon är det också den första nollningen på kvällstid !!!

Nu är jag sådär äckligt trött så man nästan somnar vid datan! Nu blir det film!!!

The first day

Hej!

Första dagen avklarad och jag lever!
Klassen verkar faktiskt ganska bra, det är svårt att säga något annat efter bara en dag.
Idag började även nollningen lite smått, och det finns nog inga ord på hur galet det kommer bli. I morgon har dom underbara 3orna tvingat min klass att gå klädda som turister med hawaiiskjorta, magväska och hela köret. Tyvärr så får ni ingen bild på det, för snygg för att visas you know.!!

Nu funderar jag på att krypa ner och kolla på film eller något annat mysigt, sov bara 4 timmar inatt, och jag lovar er, man måste va pigg på nollningarna!!


åå gud så gammal bild, men vi är lika snygga iallafall !!! ;)


15 augusti 2010

Idag är det den dagen man har fruktat hela sommaren. Den dagen som man verkligen inte vill ska komma. Den sista dagen på sommarlovet innan allt blir nytt. Det där med att allt blir nytt menar jag med nya kompisar, ny skola, nya rutiner, aa ni fattar.
Men på något sett så tycker jag att det ska bli lite kul och spännande att börja skolan igen. Men jag känner mig inte riktigt redo än, eller är jag det? Det kommer att bli så mycket tt tänka på nu på gymnasiet. Just nu skulle jag bara vilja vara 7 år igen , då allt var bra och man behövde knappt tänka, men bara va där och lekte. Allt var så mycket lättare då. Men nu är jag här och jag ska försöka gilla läget så mycket som jag kan.
Ett plus är iallafall att jag ska åka till Emma ikväll och sova där, så åker vi tillsammans till skolan i morgon.

9b2 LinghemskolanSp1c Folkunga








Sp1c

Gårdagen bestod av shopping och senare fest hos linus. Lite kul att träffa folket en sista gång innan skolan börjar.
Fick med mig lite grejer hem från stan:

Ett par jeans
Ett par chinos
Ett linne

Fick även reda på min klass igår kväll och jag tror att det kommer bli super bra. Sp1C på Folkunga, sam ekonomi.

Ikväll ska familjen upp till våra grannar för lite fest.

Nu ska jag ut och klippa gräset..

CU


town

Nu ger jag mig ut på stans gator med brudarna !! ♥


Im so much stronger now

Nu har jag ingen anledning till varför jag inte har skrivit. Men det är väll självkart att man inte skriver lika mycket som förut när det är sommarlov ?

I förrgår vart det en fika på stan med fina tjejer, och idag blir det ännu en kväll med the girls ! ♥







TUNISIEN

God mogon! - ja det är faktiskt god morgon för mig, kom hem vid halv 7 i morse från arlanda så har sovit sen dess.

Denna dag kommer deffinitivt att bestå av film och mys. Bilder från veckan kommer lite senare när jag har hittat kameran i resväskan och när jag har vaknat till lite.

Men en sak är säker - JAG VILL TILLBAKA !!


RSS 2.0