Skjorta, kavaj och röda byxor


Kan vara den mest jobbigaste, tråkigaste men mest underbaraste låt jag hört...
Kom hem med ett G på matteprovet (vilket jag blev så glad över att jag trodde att jag skulle börja gråta) och hann även med att skriva några prov idag som jag tror gick helt okej. Min fredag kommer att bestå av plugg, hoppas att eran kväll blir bättre. Nu ska jag även tagga sönder till valborg i morgon som kommer att spenderas med de bästa från klassen!

En världsekonomi i obalans

Har inte mycket mer att säga än att jag ska plugga tills jag avlider ikväll och att mina grejer från teknikproffset har kommit.


Onsdagen den 27 april

Efter att ha haft veckans slappaste dag i skolan ska jag nu börja med plugget. På något sätt ska jag försöka få in lite historia och naturfrågor med Spotify på högsta volym i bakgrunden. Om jag känner mig rätt så kommer jag få sitta och panikplugga i morgon. Kanske är dags att börja nu för att slippa stressa. Adios guapas.


Back to business

Första dagen efter lovet avklarad. Ett möte med rektorerna och företags- tvåor samt treor, en uppspelning av gitarr och en invigning av både ett nytt café och ett bibliotek, det är några av de roliga saker som man får uppleva på Folkungaskolan.
Idag tog jag med mig skolan hem och ska nu sätta mig med några sidor från historiaboken. Men innan måste jag meddela att jag har börjat ett "nytt" liv. Jag har, som tidigare nämnt gjort en budget, jag har planerat mina läxor och jag är motiverad och ser fram emot att få försöka hålla mina planer. Vad är planer bra för om man ändå inte kan hålla dem? - Jag ska klara det!

Rosa beställt

Efter att ha blivit övertalad av Carro att det rosa var mer "steeek" så är det just det skalet som kommer hem i veckan. Carro och jag har även pratat om att enbart börja klä oss i "stekiga" kläder. Stilen är sjukt snygg och den uppskattas på killarna i skolan! Säger inga namn med S och T ligger nära till hands...


Hjälp!

Vill ha ett nytt skal med en stark färg. Man ska liksom se att det är min mobil! Vilket av dessa?

Jag orkar inte vara seriös


Jag har funderat på en sak. Är det här den sommaren vi får? kommer det att vara såhär bra väder typ april ut och sen inget mer? tänk om det blir dåligt väder hela sommarlovet eftersom det är soligt nu! Kul liv eftersom jag ska jobba på Himnabadet i Linghem fem veckor av lovet.
Men man får passa på att njuta medan solen är här, och det ska jag göra på mitt eget sätt. Jag ska slå på en film och göra en budget över mitt studiebidrag. Här ska vi samla vuxenpoäng. En gång företagare...

Äter upp mina presenter

Ja, här sitter jag framför Tvn i onepiecen och äter upp allt godis jag fick i present. Efter en dag ute i solen så börjar den efterlängtade "bonnbrännan" komma fram på benen. Har även lyckats få nackspärr på något konstigt sätt, kan det vara när fyra tjejer låg på golvet och sov? Det här kan vara det mest onödiga inlägget i år, men what the hell...

Take a dirty picture, just take a dirty picture for me




True words


Solsidan

Klockan är några minuter över tre. Tjejerna är kvar och solsidan går för fullt. Efter några hjärtattacker och massa chips, ligger vi nu snart deckade efter en kväll med mat och presenter. Sitter förövrigt och myser i min rosa onepiece som jag fick idag av några fina tjejer från klassen. Nu ska jag återgå till chipsen, även dippen är framme! Livet är underbart.

Vitt linne och svarta byxor

En glad lillebror och en moppe fattigare är vad jag har fått idag. Även ett par byxor och ett vitt linne fick följa med hem, precis som planerat. 
Igår skulle jag som sagt se på Remember me, men jag lyckades ladda hem något konstigt internetprogram istället..livet är hårt.
Onödigt inlägg..jag vet!

Tillsammans är man mindre ensam

Det lönade sig ju faktiskt med att ställa klockan idag eftersom vädret var underbart! Har fått ytterliggare lite färg på kroppen och jag är gladare än på länge.
Dagen har spenderats med fina flickor hos Louise, tog även en sväng till Bergs slussar.
Ikväll kör vi på ännu en kärleksfilm, Remember me är det som står på nedladdning. Jag har kommit in i någon fas då jag verkligen måste se massa kärleksfilmer, helst sådana som man kan gråta till..vad har hänt med mitt liv?

Imorgon blir den en tripp till staden för att försöka hitta någonting att sätta på kroppen och även lite dittan och dattan ska jag försöka ta hem. Okej, för att detta inte ska spåra ur, ska jag nu kolla på filmen.
Ber så hemskt mycket om ursäkt för bilden, men så här seriös har jag varit ungefär hela dagen...

A Walk To Remember

Jag stortjöt genom halva filmen! Herregud säger jag bara, för er som inte har kollat den, do it!
Nu funderar jag på att stänga av datorn och sätta alarm på klockan. Jag vet att det är lov, men va fasen, man vill ju inte sova bort en till (förhoppningsvis) solig dag. Godnatt på er!
Vem säger nej till killen i huvudrollen? inte jag iallafall...

Monday


Jag var säkert inte ensam om att bränna mig lite idag. Men varför klaga? Jag älskart.
Jag tänkte avsluta dagen lika bra som den har varit, och det tänker jag göra med ett stort glas mjölk och filmen A walk to remember. Folk som chekat in den säger att den är bra. Får hoppas på det bästa.

Solstrålarna värmer mot ansiktet

Vädret är underbart. Jag och Louise har nyss avslutat våran springtur och ligger nu halvdöda i hennes säng. Det lockar väldigt mycket att gå ut och sätta sig i en stol på altanen med ett stort glas läsk, men då är ju problemet att jag måste gå upp ur sängen, vilket är fysiskt omöjligt just nu. Jag blir nog kvar här en stund till.

Just Nu



Snart är det sjunde The Sims spelet insallerat. Chipsen är framme, tillsammans med chokladen. Det ser ut att bli en bra kväll.

Streetdance Workshop

Nyss hemkommen från en timme Workshop på World Class, även en lunch på Ikano med Lollo, Julia och Carl hanns med. Nu ska jag hoppa in i duschen för att senare åka tillbaka till Louise. Planerna ändrades i morse då Fanny ringde och sa att hon var sjuk, så då fick jag hitta på något annat istället. Så ikväll blir det "Sims kväll" med Louise! Som jag har saknad det spelet. Kameran är med så det blir förhoppningsvis något inlägg lite senare.


Påsklov

Äntligen är det lov och skolan kunde ju ha slutat bättre, skrev mitt sämsta matteprov någonsin. Men mötte straxt efter skolan upp Jackie för en fika på stan. ♥
Nu är kinamaten uppäten och jag ska snart rulla bort till Louise för att spendera kvällen där. I morgon har jag bokat in mig på ett danspass med min förra danslärare, men det tar vi i morgon. Nu mot Louise!


FÖDELSEDAG

Det är precis vad jag har. Den 14 april 1994, kl 20:42 kom jag till världen. Nu sitter jag här 17 år senare med en ny Dator! Tro det eller ej men nu har jag äntligen en fungerande dator!

Nu ska vi ta död på det roliga och börja plugga till matteprovet imorgon, för er som inte vet det, jag älskar mitt liv..

Resa är bokad!

Har nog glömt skriva här att vi har bokat en resa till London! Lycklig tjej x 1000


2 dk

Stannade hemma i lilla Linghem idag medan allt annat folk var i skolan. Vaknade med ett ont huvud och kände mig allmänt hängig, men skulle tro att jag orkar mig tillbaka imorgon.

Jag börjar även få flera olika typer av utbrott på att jag inte har någon egen dator. Jag kan inte lägga in nya bilder på bloggen eftersom jag inte har någon dator att koppla in kameran i, jag kan inte göra mina skolarbeten på Word utan att behöva åka till Bankekind, jag kan inte göra någonting på internet, om det inte är genom en Iphone ruta, ja ni har nog fattat poängen.

15:17

Suttit i skolans datasal i cirkus två timmar nu för att vänta på att min kära vän Lina ska sluta. Har hunnit med att skriva en hel del på min idrottsinlämning och jag känner att min stressnivå har sjunkit en aning.
Nu slutar Lina om fyra minuter, dags att springa. Byebye!

Ännu ett otroligt tråkigt inlägg från mobi...

Ännu ett otroligt tråkigt inlägg från mobilen, men datan är helt död och jag har knappt någon tid alls för att sätta mig vid mammas. Idag har jag iallafall gjort några bra saker, jag har läst ut engelska boken och skrivit klart mitt projektarbete. Nu är det bara en idrottsinlämning, spanska läxa och ett matteprov kvar till det saknade lovet och enbart 32 dagar kvar i skolan till sommarlovet. Håll ut gott folk, håll ut!


Som ni kanske har märkt så är nästan alla ...

Som ni kanske har märkt så är nästan alla mina inlägg just nu skrivna från mobilen, eftersom min dator mer eller mindre har kraschat... Detta är orsaken till varför det kan se lite lustigt ut ibland. De tre senaste dagarna har jag tillbringat tillsammans med 36 dansare, 7 skådespelare, en orkester och en barnkör. Jag har alltså varit med i barnkonserter. Så efter många timmar med barn springandes runt om än så lägger jag mig nu och drar täcket över huvudet! God natt på er gott folk!


Grillfest

Sitter nu med mobilen i örat och sminkar mig lite samtidigt. Snart rullar folket in och sen blir det grillning för fulla muggar. Första grillningen är alltid lika mysig.

RSS 2.0