Min sorg blev deras lycka för en stund

Hade några planer för kvällen men dem förstördes ganska så snabbt efter jag somnade i soffan när jag kom hem. Ikväll har det alltså blivit en hemmakväll och jag tror faktiskt att jag behövde det.
I morgon sätter jag mig på bussen mot Kisa med några sköna flickor och pöjkar för att börja kvällen hos Sebastian. Senare drar vi oss bort för att fira 18års dag, och jag är ganska så säker att kvällen kommer att bli lyckad, vad nu det innebär!


Äntligen!

Blogg.se har nu fått en iPhone app som gör att man kan blogga precis som vanligt, vilket är riktigt skönt för min del eftersom jag inte är den mest tekniska människan på denna planet.

Nu säger jag Godnatt och hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag!


Detta är galet!


weheartit.com


2011-09-24

Efter en fest igår kväll hemma hos Maria har jag och Caroline degat i sängen hela dagen idag. I morgon tänkte jag äntligen börja lite smått på gymmet igen efter två veckors uppehåll pga förkylningen, men först ska en kväll i soffan avklaras med den ena onyttiga saken efter den andra.


Telefonsamtalet gjorde min dag!

Vaknade av ett helt fantastikt telefonsamtal i morse som faktiskt gjorde min dag, kanske till och med hela denna månad. Detta har firats med tårta ikväll och jag kommer somna med ett stort leende på läpparna. Vad det var som faktiskt blev sagt i luren får ni veta i morgon för att höja spänningen en aning. 

Kvällen tillbringade jag tillsammans med mitt fina UF-företag och nu sitter jag med spanskaboken intrykt i ansiktet i hopp om att faktiskt kunna få in några fraser till i morgon.


Bilden är på vårt företag, SmartBoard UF. Otroligt fint!


Höstmys med F



Två fina, trötta och förkylda tjejer sitter nu med sin andra kopp te och tittar Eva och Adam. Ska försöka hitta något att fylla våra tomma magar med innan jag beger mig in till stan för att se på hockey.

just go with it

Genomled skolan med en äcklig förkylning men trotts det blev ett möte med SEB bank bokat och en motivering till "Månadens UF-företag" inskickad.
Ikväll kommer F hit och spenderar natten här eftersom två lediga dagar står på tur. Fick även tag i två hockeybiljetter, så imorgon tillbringar jag kvällen i Cloetta Center med en fin vän, låter bra i mina öron.

Hittade en bild från nollningsfesten i 1an, glad tjej osv.. 

11:13

Sitter nu på tåget från Mjölby tillbaka till Linghem där jag ska åka vidare till Kuddby för att se bror spela seriefinal! I går satt jag och Caroline barnvakt och allt det tillhör. Alltså sitter det nu en ganska så död tjej på tåget, men pengarna gör allt värt. Funderar på att sova en stund, men risken finns att jag vaknar i Norrköping. Sånt som märks.

Dont dream you life, live your dreams.

Vill egentligen inget hellre än att krypa ner i sängen med en bra film på tv. Men det är så mycket annat jag måste göra innan dejten med kudden blir av.
Spanska läxa, engelska glosor, Dont drink and drive kampanj och geografi. Tre av dessa är till i morgon vilket jag kanske inte är det gladaste över.
Jah har även lovat mamma en smulpaj på det här också, så bäst att jag skriver klart det här nu så att jag kan fortsätta med det jag borde.


Söndagen den 11 september

Åskan slog ut vårat internet så tacka vet jag trådlöst internet!
I morgon är det rådgivarmöte inplanerat innan skolan och jag är faktiskt lite smått nervös. Om jag orkar, hinner och vill så kanske lite mörkare hårfärg kommer i håret ikväll, annars så spenderar jag kvällen i sängen framför tvn med någon bra film. Sådant som märks.

So many boys in here, where do I begin

En helt död tjej ligger nu i soffan och njuter av att det äntligen är fredag. Man vet att skolan har dragit igång på riktigt när man har skrivit två kontrakt i veckan och planerat in ett möte med rådgivare, vuxenpoängen bara öser in!
I morgon blir det en dag i Jönköping med shopping och innebandy,låter som en helt okej lördag enligt mig.
Lite plugg ska vi nog kunna klämma in någonstans också, vilket förstör helgen något. Nu tänker jag spendera denna fredagskväll i soffan framför Sex and the city och med massor popcorn!
 



Födelsedagskalas!





I fredags var det två fördelsedagsbarn som skulle firas och det kunde inte bli bättre. 311 bilder togs under kvällen men bjuder enbart på tre av dem idag. Avrundade runt klockan 4 i en säng långt ute på landet och jag kan inget annat än att säga att en fest utan klassen, är ingen riktig fest!


RSS 2.0