Sköna gröna Linghem

Efter en konstig och obehaglig natt är vi nu iallafall påväg hemåt. Solen ville inte vara våra vänner under dagarna i Kalmar men nu äntligen har den nog hittat tillbaka en stund. Killarna fick med sig en tredjeplats hem från cupen och ett leende på läpparna. Tänkte skriva lite mer men nu dör snart mobilen. peace out.

Jag gråter bara i regnet.


Man kan tyvärr inte säga, "Vi hade iallafall tur med vädret" för det kan nog inte bli så mycket värre. Det regnar så mycket att man knappt ser ut till nästa husvagn. Det är den ända helgen på hela sommaren som det har regnat så här mycket i Kalmar och just då kommer vi hit. Får väl nöja mig med att cidern står framme och att jag har tak över huvudet.
Imorgon tänkte vi åka till stan mellan Davids matcher, planerna var egentligen en tripp till Öland men vädret sätter stopp för det.

Kalmar

Campingen är ganska mysig, men vädret är skit. Killarna fick styk första matchen mot förra årets segrare. Jag vet inte riktigt om jag kommer kunna blogga så mycket i veckan eftersom internet inte är det bästa här, men jag ska försöka slänga in något litet. Där har ni en liten fin summering över dagen.
Kan även glatt meddela att håret blev 1000 tummar upp! Nu ska jag titta klart på Rasmus på luffen.

Färgar håret!

Bilder får ni om några dagar när färgen blir rättvis på bild. Nu hoppas vi bara på ett bra resultat, just nu ser det nästan svart ut, men det ska nog fixa sig det här.


Storstädning

Precis som rubriken lyder har det varit storstädning här hemma idag. Blir lite små sur när man tittar på klockan och det har gått fem timmar från att man började städa och man har då inte hunnit med de två största rummen i huset.
Nu har jag iallafall snart fått ordning på packningen, tre tröjor, ett par byxor och tre strumpor, det är typ det som ligger kvar i garderoben medans allt annat nu ligger husvagnen. Men är det resa så är det.

Allsång på Skansen

Slår på ettan och vad får man se? Både Hoffmaestro och Eric Saade, det kan inte bli så mycket bättre. Här tänker jag sitta fast i en timma framåt! Annars då? Packar lite smått till Kalmar och bara väntar på en underbar Göteborgsresa med mina vänner.

Healthy day, eller?

Dagen började med en löprunda med bror, dock blev det nog mer prat än löpning men det är tanken som räknas. När vi kom in gjorde han en "drink" med banan,ägg, florsocker,yoghurt och hallon. Väldigt gott och framför allt ganska nyttig.
Dock kommer denna lilla trend att brytas ikväll då det blir pizza med gudmor...
Nu slår jag på en film eftersom jag är helt död i kroppen, och jag tror nästan att benhinnorna har fått sig en omgång igen.


Harry Potter och dödsrelikerna del 2

Äntligen är det min tur att se den sista Harry Potter filmen, lite tråkigt är det ändå när man har sett alla på bio. Så ikväll bryts traditionen med först mat på "Five tastes" och sedan biobesök. Alltid samma visa.

Klockan 12:00 ska Sverige, tillsammans med Norge vara två tysta länder.

Klockan 12:00 idag ska det vara en tyst minut för alla drabbade i Norge. Jag tänker hålla det och det hoppas jag att du också gör!♥

four things on the list

Finns mycket jag skulle vilja köpa nu när lönen har kommit men dessa ligger väldigt högt upp på listan.

"My sister's keeper"

För några dagar sedan såg jag filmen My sister's keeper (allt för min syster) och den var helt otrolig. Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde när jag såg den, men den fick mig att inse några saker. Ta vara på livet och gör de saker som man blir glad av, man lever bara en gång så Lev livet i nuet, i morgon kan det vara försent.
Om ni inte har sett filmen innan tycker jag verkligen att det är hög tid till det nu. Man kommer på andra tankar en stund och man uppskattar allt så mycket mer. Innan jag blir allt mer psykologisk så avslutar jag detta nu för eran skull.


Namnsdag

Janne blev väldigt glad över våran lilla överraskning. Dock hann jag inte ta kort på den innan vi gav bort den, men en gul tröja med svart tryck på kanske inte är det roligaste om man inte vet internskämtet så vi skippar det.
Han lyckades iallafall komma till A-final men blev påkörd i slutet och var tvungen att avbryta. En sak som är en riktig klassiker inom folkrace är denna låt. Lyssna och njut vet ja!
Har nu suttit och tänk några minuter på hur jag skulle avsluta detta inlägg, och jag har kommit fram till att det som verkligen passar bäst nu är helt enkelt, Godnatt!


01:43

Klockan är snart två, tåget är försenat i 40 minuter, det åskar och jag ska upp om fem timmar. Kvällen vart suverän!

Mange kom igen nu!

Nu drar jag in till stan och möter upp Fanny! Denna kväll kommer bli bra.


2011-07-21

Färgen var slut på Ica och eftersom det inte är så stor skillnad på håret så sparar vi bilden tills vidare.
Morgondagens planer ser sjukt bra ut. Börjar med att åka till Ikano för lite inhandling till brors rum och en liten överraskning till våran kära vän som kom till final i folkracen. Framåt kvällen möter jag upp lite folk för käk och senare avslutar vi kvällen med lite festligheter. Sounds good to me!



Frisören

Nyklippt och fin sitter jag nu och väntar på att mamma ska bli klar. Tänkte åka förbi affären ikväll för att se om min hårfärg har kommit in. Om jag lyckas ta någon bild ska ni få se resultatet lite senare. peace out.

Folkracefestivalen 2011

Det gick hur bra som helst för gubbarna idag och nu väntar finalen på lördag för båda två. Nu tänkte jag bjuda er på några bilder och sen ska jag lägga mig och kolla på ännu mer Glee. Ha en bra kväll, natt eller hur ni nu vill ha det.




En onsdag i Motala

Sitter på "duntis" i Motala och kollar på folkracefestivalen. Min gröna Ljungsbro Mk tröja är på och det går riktigt bra för "klubben". Vi hörs när jag kommer hem och bilder ska ni få. Ha det bra guapas.

12:02

En fika med gudmor, lite shopping och massa mys med Jackie var det som gårdagen bjöd på. Nu tänkte jag ta fram min underbaraste sida och göra lite frukost till Jackie som fortfarande ligger och sover.
Bjuder på en favorit och hoppas att ni får en bra dag.

"I samma ögonblick som jag hörde hans röst klarnade allt"

Ett avsnitt blev två, två blev tre och så har det fortsatt hela dagen. Jag har snart kollat klart på hela säsong 2 och jag är helt fast i serien. 
Det finns inga direkta planer för kvällen men däremot ser veckan bättre ut. En fika på stan med gudmor, folkrace och kanske ett besök på smultronstället ska jag nog få in, resten av dagarna får vi ta som dom kommer.


En liten tröst

Vaknar tidigt, lägger mig sent och som en tröst över att jag inte sover på nätterna slår vi på några Glee avsnitt! Det var allt sålänge. Hoppas ni får en bra söndag.

Övningskörning


Ja vad ska man säga, det är bra att mamma har bättre tålamod bredvid ratten än vad jag har bakom ratten. Efter en rad kärringstopp bytte vi förare och mamma fick ta över. Just för tillfället känns det där förbaskade kortet oerhört långt borta, men det ska bli mitt!


Semester

Igårkväll bjöds det på en liten "klassträff" i stan. Timmarna såg först ut att spenderas i Trädgårdföreningen med kubbspel och lite grillning. Men eftersom vädret inte var på våran sida blev det mat på "Thai coconut" och en kväll hos Johan istället. Nu har semestern börjat ordentligt och den kunde faktiskt inte börja bättre än vad den gjorde.



Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Drog på mig löparbyxorna för en liten runda innan jobbet men icke. Jag brukar inte backa för lite regn men idag tog det stopp. Ska snart cykla till sista dagen på jobbet och försöka övertyga mig själv om att jag faktiskt redan har jobbat i 5 veckor. 

Regn hos mig


Hur fasen kunde det vara bättre väder innan sommarlovet än vad det är under sommarlovet? Veckorna innan skolan slutade kunde man sitta ute och känna solen bränna mot ansiktet. Det enda ljus som ansiktet får nu är dataskärmen och kanske till och med en glimt av tvskärmen. Det kan bara beskrivas med ett ord: Tragiskt!

Imorgon är det sista dagen på jobbet och en fågel kom och viskade i mitt öra att Ida kanske bjuder på fika!?


Det finns inga vinnare i lekar för två

Åkte som sagt till Rimforsa igår kväll efter lite mys med några från Get Involed. Idag var en riktig typisk sommardag. Började dagen med att gå till Ica för att köpa glassar till frukost, tog senare ett dopp i sjön och bara njöt av att få komma bort lite.
Tog bussen tillbaka till Linköping framåt kvällen, mamma och bror mötte upp mig på rese för en tripp till Valla där minigolf stod på schemat.
Nu sitter hela familjen, som säkert alla Svensson-famljer gör just nu, framför tvn och hejar på Sverige.

En ganska misslyckad hoppbild, men vad fasen gör det.

Det kallas sommarlov

Jackie och jag ligger själva ute i ett litet hus på hennes mormor och morfars tomt i Rimforsa. Vattnet är bara några få hundra meter bort och vi har laddat upp med ljus här i den strömfria stugan. Mysfaktorn har nått sin topp och jag lever livet. Det är sånt här gott folk som kallas, Sommarlov.

Sovmorgon?

Att vakna av att en målare står och skrapar rent brors rum, som ligger vägg i vägg med mitt, straxt efter 7 är ju alltid en höjdare. Har gjort några tappra försök att dämpa ljudet en aning. Jag har två kuddar över huvudet och vridit upp volymen i hörlurarna till nästan max. När jag väl tänker på det så tror jag att det funkar. Ska väl försöka somna om nu eftersom klockan inte ringer förns 11. Där var min sköna sovmorgon...

Live Forever

You can't be old and wise without being young and crazy.



ville bara säga det.


Inlägg från mobilen

Kom hem för en stund sedan efter en kväll på Steeves med Nathalie. Timmarna flög på och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Fin tjej det där. Så efter en dag med mycket skratt, badande och ett litet skräckmoment, avslutades kvällen på ett riktigt bra sätt. Imorgon är det jobb igen och ska även försöka hinna med att övningsköra lite kanske?

Solhäng i Rimforsa

Ännu en dag ledig från jobbet och jag tar vara på tiden på det bästa sättet. Ligger just nu på en filt vid vattnet i Rimforsa med Fanny och Co och Veronica spelas i högtalarna. Ska snart bege mig upp till hennes mormor och morfar för en fika, men först ett dopp i vattnet. Livet leker och allt det där! Ikväll blir det en fika med väldigt fin vän. Puss och kram ses på stan!

6 Juli 2011

Efter en löprunda på 6km ligger jag nu död i soffan med en katt som just nu dreglar ner hela mina byxor, okej jag vet, lite mycket information kanske.
Nu väntar ett Big Brother avsnitt innan jag kryper ner i sängen. Just det, FEST HOS MANGE finns nu på Spotify! Lyckan är total.

Godnatt♥

En ledig dag som denna var precis det jag behövde. Åkte till Louise för lite jordgubbar med choklad. Senare kom Carl och Robert som drog med oss ut på ett kvällsdopp i Hamra. Kvällen avslutades med en lång promenad i fina Linghem. Påväg hem lyckades jag även cykla rätt ner i diket, en kombination av cykel och sms är ingen höjdare har jag nu lärt mig.
I morgon är det jag som har öppningen på badet, så strax innan 7 ringer klockan. Avslutningsvis bjuder jag på en mysig låt och nu säger jag, Godnatt!

The Dancing Queen

Det är nog sjunde, eller kanske åttonde gången jag sitter och kollar på Mamma Mia, inte för att jag tycker den är bra utan jag är bara helt enkelt för lat för att gå upp ur sängen och byta dvd...
Nu har jag iallafall äntligen beställt bussbiljetter för en resa till Göteborg, Liseberg med några fina från klassen, så den 11 augusti smäller det!
Kommer ni ihåg det där förbaskade fotoalbumet jag tjatade om? Det har jag nu börjat sakta men säkert på. Sitter här och planerar in hur bilderna ska sitta och har nu skrivit en liten inköpslista till mamma för saker jag behöver! Jag ger mig inte förns detta album är perfekt!

Snart är det min tur att göra gatorna osäkra

Ingenting nytt eller roligt händer i mitt liv just nu, vilket smittar av sig på bloggen. Om två veckor börjar mitt sommarlov på riktigt. Kvällarna ska spenderas med vännerna här och var istället för att sitta hemma och inte kunna göra något eftersom jobbet väntar dagen efter. Jag ska inte klaga på att jag har ett jobb, människorna är helt galna och jag trivs som handen i handsken. Men det är lite jobbigt att veta att vännerna är ute och gör gatorna osäkra när jag jobbar, men som sagt jag håller ut i 2 veckor, sen är det min tur att skaka om lite på det här lovet.


Detsamma - Thomas Stenström ♥


Ingen av oss säger vad vi känner nu står vi här och vi är bara vänner.

Oh herrejävlar! Blixten slog ner utanför huset för en liten stund sedan och all el i huset försvann. Lite obehagligt eftersom jag och bror är ensamna hemma. Ikväll blir det en mysig hemmakväll med familjen. Känner att det är ganska så välbehövligt just nu. Vågar inte sätta på datan än så ni får nöja er med mobilen. Ha en bra kväll, nu är det lördagsmys!

Fest hos Mange!

Nyss hemkommen efter lite festligheter. Inget fullt ös, medvetslös här inte. Imorgon (eller snarare om några timmar) är det jobb igen som gäller efter en dags ledighet. Igår var det bio som gällde med mina fina flickor från klassen. Something Borrowed var det som visades och den rekomenderas mycket starkt till alla som vill se en romantisk komedi! Nu väntas lite tjejsnack med Fanny, som förövrigt gör mig sällskap inatt. God natt.

RSS 2.0