Lillebror, bli inte som mig när du blir stor

En fyra timmars busstur runt om i Linköping, studiebesök på IFS och Tielman och tillsist ett ekonomiseminarium. Dessa saker får sammanfatta min dag.
Sitter nu med med både geografi och engelska, men trots detta kan jag inget annat än att le. Slog nyss Evelinas rekord på temple run, livet leker osv.


Norrköping

Drar mig mot Norrköping med Caroline om någon timme för att göra både magen och garderoben lite tjockare. Låter bra som ni frågar mig!
Var för övrigt uppe med tuppen i morse för att övningsköra, gick super och detta firas med att lyssna på fjortismusik till max på hägtalarna.


Fredagskväll

Hade skrivit ett långt inlägg om allt möjligt men självklart försvann allt.  Istället för att sura för det lägger jag mig nu i sängen och kollar på Idol. Ha en bra fredagskväll!


From my window






2011-10-15



Kände att det var dags för lite övningsköring idag. Gick riktigt bra och imorgon ska jag ut på vägarna igen. Planerna är många när kortet är taget bland annat Tyskland och Gotland. Dock är det 182 dagar kvar till 18 års dagen, men längta kan man ju alltid göra.

21:12



Idag gjorde jag ett kärt återseende på min gamla skola Linghemsskolan. Åkte dit för att prata med alla nior om Folkunga inför deras gymnasieval och sedan in till skolan för att ha en lektion på 45 minuter. Vissa dagar har ju varit jobbigare.
Kvällen har tillbringats i soffan och ska snart avslutas i sängen. Hoppas ni är en bra fredagskväll!

Studiedag

Vaknade upp med en igentäppt näsa, hes röst och varma bihålor. Jag brukar inte klaga, men efter 6 veckors förkylning börjar jag bli lite smått trött på det.
Sitter nu iallafall ensam hos Fanny medan hon är i stan på nya äventyr. Skolböckerna ligger överallt i soffan och jag funderar på att baka ihop nått innan F kommer hem.


20:33

Oj, var ett tag sen man skrev något här. Dock har ni inte missat något speciellt i livet, dagarna rullar på som vanligt och jag har genomlidit 3 dagar i skolan med öroninflamation.
Internet har inte varit min bästa vän dessa dagar, och tur är väl det eftersom jag måste prioritera skolan ett tag. Ikväll säger jag tack och godnatt tidigt men först ska en hockeymatch bli klar.


Nackspärr och Greveholm

Jag och mina kompanjorer Fanny och Caroline vaknade runt halv 11 i en källare i Kisa. Efter att ha gått igenom kvällen en stund mötte vi senare upp grabbarna för att ta bussen tillbaka till Linköping.
Nu ligger jag här hemma med nackspärr och tittar på Greveholm. Ska försöka dra tummen ur röven idag och börja plugga på Engelskan.

RSS 2.0