Dansuppvisning nr.1

Kom nyss hem efter den första dansuppvisningen denna vecka. Gick kanon tills jag var nära på att svimma bakom scenen, kanske inte det mest nödvändiga att skriva men nu vet ni det med.
I morgon är det uppvisning nr.2 men innan, som vanligt, skola.

2011-11-29

Ett matteprov som gick skit, en presentation av SmartBoard UF som gick kanon och nu svensk litteraturhistoria plugg vilket kanske inte är det roligaste.
I morgon väntar en av tre dansuppvisningar på Nationernas Hus, men innnan det ska en skoldag passera och ett prov ska skrivas.

en gång är ingen gång, två är lika med noll

Gårkvällen blev hur bra som helst. Efter bion gick vi vidare till Taste of Thai där vi spenderade vi några timmar innan det var dags för oss att ta tåget tillbaka till Linghem.
Idag har det hunnits med en innebandymatch och lite färgning av hår, dock inte mitt utan mors och brors. Mitt får bli lite mörkare lite senare i veckan.
I morgon väntar ett viktigt möte med en av medlemmarna i ICA-styrelsen, känner hur nervositeten höjs en aning.



Breaking Dawn Part 1

Som rubriken lyder ska jag äntligen se Breaking Dawn part 1 på bio idag med ett fint gäng från klassen. Vi har bokat bord efter bion på någon resaturang i stan, en fin flicka vid namn Fanny ska firas! ♥

Febern är borta och jag känner på mig att det kommer bli en bra kväll!

Torsdag

Vaknade i natt med feber och den höll i sig hela morgonen. Ligger nu i sängen med flera panodil i kroppen och Herbie visas på tvn.
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har.


2011-11-15

Läxböckerna ligger återigen utspridda i hela sängen och jag försöker trycka in en massa onödig fakta om svensk litteraturhistoria i det lilla som finns bakom pannbenet.
Känner på mig att denna natt kommer bli lång..

Titta och njut!


Såhär såg det ut i fredagskväll när vi tävlade i Norrköping!

weheartit.com


Gymnasiemässa 2011

Gick upp tidigt idag för att delta i årets gymnasiemässa. Riktigt mycket folk kom förbi Folkungaskolans monter och rösten pajade efter några timmars konstant berättande om diverse linjer. Mötte upp Caroline efter mässan för en fika innan jag åkte hem.
Blev nyss klart att jag ska vara dansvikare åt fyra dansgrupper i morgon med min fina Rebecca, vilket kommer bli hur roligt som helst då det är första gången som jag får vara danslärare åt en grupp. Men innan det ska en innebandymatch tittas på och ikväll lägger jag mig tidigt efter två långa dagar.




Danskarusellen med Get Involved.

Igår kväll åkte jag och min underbara dansgrupp till Norrköping för att delta i danskarusellen. Efter flera timmars väntan var det äntligen vår tur med det absolut längsta numret av de tävlande.
Vi fick höra väldigt mycket possitivt av publiken och poängen från domarna kommer i veckan. Kvällen var grym!



Inspiration Camp och Middag på Storan

En dag full av inspirerande föreläsningar och Workshops. Allt från att ha en vinnande attityd till att äta lasagne på Storan. Dagen blev riktigt lyckad och jag gick där ifrån med ett stort leende på läpparna.


In your arms

Efter bara några timmars sömn inatt ligger jag nu hemma med en sprängande huvudvärk. Tänke snart bädda ner mig i sängen och inte lämna den förns klockan 06.30 när alarmet går i morgonbitti.


Lördagskväll

I lördags var det maskerad/halloween fest hos Angelica. Kvällen var galen och det hände både det ena och det andra, inte varje kväll man blir skjutsade av en maskerad man på ett traktorfak.
Har väntat på att bilderna skulle komma upp på facebook och nu äntligen är dom uppe, vissa är charmigare än andra men jag bjuder på några här.





RSS 2.0