det är ett helvete

Jag vet inte hur länge jag orkar! Skolan tar död på mig..igen. Jag gör verkligen inget annat än att plugga, när ena saken är klar så kommer nästa. Jag vet att några vänner tycker att jag aldrig här av mig och att jag har glömt bort dom, men ni ska veta att jag har verkligen inte glömt bort er. Ni finns alltid kvar, det är ni som gör att jag orkar.

Jag behöver nog inte säga vad jag ska fortsätta att göra nu och ca 3 timmar framåt, ni förstår!

Rocklåt kvart i 12

Kvart i 12 började väggen att skaka och hyllan började låta. Min bror hade dragit upp volymen på spotify och jag vaknade till en allt för dålig rocklåt. Inte varje söndag man får vakna så fridfullt.
Efter det har dagen rullat på som vanligt och jag har även städat både garderoben och byrån. Nu ligger till och med strumporna i fin ordning och jag har även försökt att plugga lite.
I morgon kommer några 9or till skolan och jag ska vara någon slags värd, får väl hoppas att jag inte skrämmer bort allt för många.



Ibland kanske man ska vara tyst

Jag följer ofta, eller typ alltid med på min brors innebandy matcher. För ett tag sen fick han en ny träningsoverall och jag tyckte att färgen på tröjan var skitful. Nu var det så att han som beställde tröjorna fick reda på det och sa med lite ironisk röst att jag skulle få en tröja.
Så igår hade David match ( den enda matchen jag inte var på ) och Mats som han heter kommer fram till mamma och ger henne min tröja. Så bara för att jag klagade så har nu jag fått en egen tröja som dom vill att jag ska ha på mig på matcher. haha lite skrattretande är det allt.

Här har ni framsidan på tröjan, och jag vet att bilden ser jättefejkad ut men jag lovar er, den är så där grön


Baksidan


13:38 snäppet bättre än elit!

Gårkvällen bjöd på fint folk, mycket dans och fula bilder hemma hos Nathalie.
Ikväll blir det stan för att ha dansträning i några timmar, fråga mig inte hur jag ska klara det med all min träningsvärk?
Efter dansen blir det en sväng på stan med fint folk.

Vi kommer i grupp!

Ja det här med att; vi kommer i grupp. Är en grej i klassen, då jag dom första dagarna gick runt och påpekade att vi kom just i grupp. Muckar man med en företagare muckar man med alla! ;)

Igår var det som sagt studiedag och innebandy stod på schemat! blev det så? nej.
När vi kommer in till skolan vid 10 tiden så har klassen åkt ut, lyckat! Men det blir ju som det blir när det inte blev som det skulle.

Idag efter skolan träffade jag Mathilda, en riktig saknad tjej det där. Satt på Espresso house i 2 och en halv timme och vi kom fram till att vi hade otroligt mycket att ta igen, och funderar även på att åka till Peace and love i sommar!

Mitt sällskap i kväll är spanska boken och flera koppar te. Min hals vill inte sammarbeta med mig riktigt än..





Hej jag heter Ove Sundberg och jag är jobbig och snål.

kvällen kommer bli bra. Solsidan boxen är på och fanny tillbringar natten här. I morgon ska vi till skolan för att kolla på en innebandyturnering som skolan har anordnat och vad gör man inte för klassen?
Finns väl även några små ostron som spelar i morgon (a) Studiedagen skulle bli en pluggdag men icke sa nicke. Nu blir det innebandy men får väl försöka plugga mellan matcherna eller något sådant.

Nu ska jag hämta glass och sedan glo vidare på solsidan. Ove Sundberg!♥




tjenare mannen, schh,schh !!

Sovmorgon är ordet och får man ta nytta av det? - Nej!
Sitter i datasalen med några klasskompisar som har samma problem som jag. Vi kan inte komma till skolan om vi inte tar en viss buss/tåg. Ge mig en lägenhet i stan tack.

I morgon är det en efterlängtad studiedag vilket kommer leda till en hel dag med plugg..Där var den sköna strudiedagen borta.






Jag vill vara lite mer som dig

Sjuklingen i mig har börjat komma fram men jag gör allt för att hålla mig så frisk som möjligt.

Handbollen visas på tvn, Sverige kommer vinna och jag har inga läxor vilket betyder att det nu sitter en glad tjej i sängen som snart ska sova. I morgon spenderar jag natten hos en riktig saknad vän. Men först ska jag genomlida en lång skoldag.



blir det strålning i vattnet nu?

Iphonen är hemma och jag kan inte använda den förns fredag då jag byter till halebop! Lovely.

Skolan bjöd på årets höjdpunkt idag. Jag tänker inte nämna några namn men Johanna tappade mobilbatteriet i ett glas vatten. En otroligt bra tjej det där!♥

Jag har förövrigt tappat all min tålamod över engelskan. Jag får inte in skiten i huvudet och jag orkar inte lägga ner mer tid åt skiten just nu.
Nu ska jag värma en kopp te och mysa ner i sängen och hoppas på att sverige vänder handbollen.



Shit happens, use toilet paper

Egentligen har jag inte någon tid att sitta här, då engelskan är långt ifrån klar och samhällspappret inte gjort till hälften!
Hur kan man ge eleverna sjukt mycket redan andra veckan i skolan? Jag bokstavligt talat älskart...
Nu börjar krampen i armen komma efter sprutan jag tog idag och jag vågar inte ens tänka på min lilla böld jag kommer ha i morgon!
Nog om det, nu blir det engelska!


Alla har någonting dom vill säga men som inte kommer ut, även jag!

Äntligen har söndagar blivit lite roligare! Solsidan, time out och sedan wallander! Söndagar har alltid varit min plugg dag men nu ser det ut som det kommer bli mer en tv dag, vilket kanske inte är så bra men skitsamma.
I morgonbitti åker jag till Julia innan skolan, ja precis innan skolan. Man måste ju passa på.
Nu ska jag tillbaka där jag va nyss. Nästa station: Soffan!

Fjortisbild..I know!



man får vara som man är, när man inte blev som man skulle!

Efter några timmars pluggande både igår och idag har jag nu tryckt in hälften av alla glosor i huvudet, vilket är ganska bra för att vara mig. Dock är det cirka 80 stycken kvar..
Annars då? - Jo der rullar på. Fick ett litet utbrott på mig själv förut för att jag tror att jag är lite bättre på teknik än vad jag egentligen är. Fattar ingenting ska ni veta, lite coolt att jag lyckades fixa ett Mvg i datakunskap!


vad vore jag utan dina andetag?



Lördags kvällen består av plugg, 152 glosor ska jag försöka trycka in bakom pannbenet tills på torsdag! Ett plus i kanten är att jag har beställt hem en Iphone så den ska komma hem någongång nästa vecka.




Jag börjar skaka av din närhet. jag börjar le av att höra ditt namn och jag börjar gråta av att veta att det inte är du och jag.



Tänk er att ni har en hemsk träningsvärk så att det gör så ont att man inte kan gå upp ur sängen. Sen tar ni det gånger tre så får ni min känsla i rumpa och lår. Jag kan knappt sitta på toan ska ni veta, det är hemskt!

I morgon har jag tänkt att spendera natten hos en fin vän sen får vi se vart vägen leder oss. Nu leder den iallafall till sängen.

151 dagar kvar och jag börjar bli äckligt desperat

Härligt att tåget var försenat i en timma i morse! Jag älskar östgötatrafiken med hela mitt hjärta.

Jag har kommit fram till att det "bara" är 151 dagar kvar till sommarlovet och jag börjar bli äckligt desperat till sommaren. Just nu sitter jag och kollar runt lite på mobiler, känner att det kanske är dags för en ny? Någon som har något förslag så är det bara att säga till. Skulle även uppskatta att få ett jobb snart, men det är ju lättare sagt än gjort det där.

Ni kan inte ana hur kul det är att veta att man har sovmorgon i två timmar i morgon och man inte kan komma dit någon annan tid än 10 över 8. Ibland undrar jag varför jag bor i Linghem av alla ställen?



bild från midsommar.

okej att vissa reklamer är riktigt bra, men den här slår alla!


take me back to the wonderful dreams I had about you

Då har den nya terminen startat igen då och det var exakt så som jag trodde det skulle vara, galet! Det går inte att ha en skrattfri minut med folket, men jag älskart! Fick även reda på schemat för terminen och jag kan glatt meddela att det här var sista måndagen som har har sovmorgon till 10.40 (y)...

Hann med en fika med mina fina vänner innan dansen och jag kan säga att om våra planer blir som plannerat så finns det inga ord på hur bra denna sommar kommer att blir, men mer än så får ni inte veta nu.

Nu ska jag dricka cappuchino och kolla på barnfilmer!






första pris tilldelas härmed till Emma Sundin



Skola i morgon igen och det alla tror jag ska säga nu är: oh! jag har ångest. Men nej faktiskt inte, jag har typ längtat lite i helgen efter att få börja igen och ja det är helt sjukt! Men om man kollar bilden så kanske man förstår att vi har en väldigt crazy klass vilket gör att skolan faktiskt kan bli lite rolig.

Jaha men annars då? Jo det rullar på som vanligt. Louise och jag har kommit fram till att jag borde få en pokal för dom mest pinsama saker jag gör och säger till folk. Och självklart gillade jag idén men det får bli chokladmedaljer istället, så i veckan blir det jag som ska gå och köpa en medalj till mig själv! Men det som tar ehm första priset är alldeles för pinsamt för att ta upp här, ni får leka lite med tanken bara!

Jag älskar dig så mycket att jag hatar dig och jag hatar dig så mycket att jag älskar dig.

Skulle bara säga att jag är hemma nu och att om en månad ska jag och Fanny gå på Håkan Hellström!!


Göteborg dag 2

Killarna kom till någon slags final, vet inte vilken men nu är dom iallafall ute. Men kan ju säga att det var lite kul att dom spelade en match mot Norskar.

Ikväll får vi se vad som händer, kanske restaurang, bio eller kolla på Linköping när dom har match? De två första alternativen låter ju skapligt najs om ni frågar mig.

Nu väntar jag på mamma och pappa som har åkt och handlat lite mat. Pan pizza står på menyn.


Första dagen




Pappa. Jag älskar dig!♥

Kan glatt säga att jag börjar få fler läsare nu vilket är riktigt roligt! Hoppas ni stannar.

Gästerna är här och dom har precis dragit fram projektorn för att kolla på gamla diabilder på pappa..det är väl tur att han bara fyller en gång per år. 
Gick upp strax efter 5 för att sjunga för pappa innan David åkte till Göteborg. I morgon är det våran tur att sätta oss i bilen för att spendera helgen i en stuga någonstans i Götet.





-

Börjar bli sjukt trött på min design ska ni veta. Jag har försökt att pilla lite själv på den men det blir bara hel konstigt. Så om det mot all förmodan skulle se lite konstigt ut här lite senare så vet ni vad orsaken är!


med dig kan jag dela vad som helst

I morse när jag vaknade, eller snarare blev väckt av min hemska väckerklocka. Så kom jag på att skolan börjar om bara några dagar och vad har man gjort på lovet egentligen? 99.9% har man ju sovit bort. Inte okej! Men man får väl passa på lite nu när det äntligen är lov.

Idag har jag varit social med en kär vän från klassen. Tog en fika på stan och jag kom även hem med en tröja.
I morgon fyller far min år och på fredag åker jag extremt tidigt till Göteborg! lovely.


3 randoms från veckan

Jag är nog inte den enda som blir trött av det här vädret. Det öser ner snö och det är svinkallt överallt. 

Dom senaste dagarna har bestått av lite solande, festande, mat och shopping med några från klassen och härliga dagar med Louise. Idag skulle mamma och jag åkt till Finspång, men självklart sätter vädret stopp för allt så det får bli en kväll hemma istället. 






 

nytt år - nya pinsamheter

Första dagen på år 2011 blev en filmdag med Carro. Både hon och jag kände oss lite slitna sen igår! Nyåret vart väldigt lyckat med massa trevligt folk både i stan och Ekholmen.

Ikväll fortsätter jag på samma spår som dagen och kommer vara fast vid tvn. Måste bara påpeka lite att min far kom nyss in med en as cool drink i en frusen ananas. Mums på't





RSS 2.0