What doesn´t kill you makes you stronger

Sista dagen på lovet och jag har inte ens gjort hälften av allt jag hade tänkt. Igår blev det iallfall bio och mat med en fin vän som sedan avslutades framför Bond.
Nu sitter jag med ett mattehäfte på 16 sidor som jag inte förstår ett dugg av. Om några timmar ska jag försöka hinna med en sväng med bilen ute i vårvädret innan jag ska vikariera som danslärare på Feelgood.


Vad mer kan man säga?

Har suttit med PA powerpointen en stund nu men tog en paus för att kika på Peace and Love klipp på youtube. Jag dör!
Varma tält, långa nätter, fint folk och en jädra massa röj! Vad mer kan man säga?


Stunder.

Det finns de stunder som är hundra procent perfekta. Där man är helt och håller lycklig. De stunder där man plötsligt inser att jag hade inte bytt ut detta ögonblick mot något i världen. Det värmer kroppen och lägger sig som ett tryggt täcke runt hjärtat. Så ibland kan man bli så fruktansvärt ledsen eller panikslagen när man är mitt uppe i den stunden för man vet att den kommer ta slut. De är sällan långvariga, stunder fungerar ju inte så. De tar slut. Som det mesta i livet.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            - Michaela Forni

Nathalie 18 år!

Igår firade vi min kära vän Nathalie som nyss fyllt 18 år! Kvällen blev minst sagt lyckad och när klockan var 3 somnade jag bredvid karln min. Tänkte avsluta med några bilder från kvällen innan jag bäddar ner mig i sängen för att se slutet på Wallander.





Believe in yourself ♥


RSS 2.0