Nu är vi tillbaka till alla skolböcker ige...

Nu är vi tillbaka till alla skolböcker igen. Nästan så man hann sakna dem lite? Högen blir bara större och större och alla arbeten ska in samma vecka. De flesta av timmarna ikväll har jag suttit och skrivit klart min reflektion på naturkunskapen. Nu sitter jag och räknar ut amorteringar, avvikelser och läser om de juridiska företagsformerna. Life's good!


Everything I do - I do it for you

Känns lite fel att skriva godmorgon kvar över tre på eftermiddagen, men det är nästan vad det är. Vaknade för två timmar sedan och från det har jag suttit och försökt knåpat ihop en bra naturkunskap reflektion. Men dessvärre tilltalar det lite mer att sitta och klicka hem sommarkläder. Jag skulle kunna göra allt för att få bruna ben, "bonnbränna" på armarna och känna solens strålar mot ansiktet.
Påtal om solstrålar, det kanske är dags att återgå till mitt skrivande om solenergi.


The King

Sitter hemma hos Louise med henne och Robert, ska snart tvinga han skjutsa hem mig efter en helkväll hemma hos familjen Berger, vilket alltid är lika underbart! Den familjen är som min egen, kan alltid komma hit och bara vara utan att någon tycker det är konstigt, den reaktionen jag får när jag kommer hit är: Men Emma! äntligen är du hemma, vad har du gjort såhär länge egentligen?
Nu börjar jag bara prata massa skit, ögonen är snart ihop och linserna börjar svida. Kanske är dags att åka hem nu?

Kontaktannons


Fanny är en himla fin tjej. Hon har extremt bra humor, långa ben och är riktigt jävla snygg. Ja, hon har allt helt enkelt. Hon är väldigt mysig och tycker om långa skogspromenader. Så om du är en lång brunhårig, snygg kille som är bra i sängen, kontakta gärna mig! www.fffannie.blogg.se eller skriv en kommentar i detta inlägg.

Skolan slutade klockan fyra och sedan bar ...

Skolan slutade klockan fyra och sedan bar det av till optikern. Ett par månadslinser är nu intryckta i mina ögon som även har gråta lite idag efter allt skratt i skolan. Nu sitter jag hos mormor och morfar och jag precis ätit hembakta bullar med saft. Man känner sig så liten igen när man plingar på dörren och mormor öppnar med ett leende till öronen och bordet är fullt med mat. Här skulle jag kunna tillbringa flera veckor, all stress och oro försvinner och allt blir serverat på silverfat. Jag älskar er mormor och morfar!


Why is everyting with you so complicated

Har sagt kanske tre-fyra gånger att jag ska färga håret, men det blir inte av ikväll heller. Jag har alldeles för mycket plugg som bara ligger. Men den som väntar på något gott...
Annars då? Jo det rullar på som vanligt, får inte in så mycket i huvudet för tillfället men det är inget nytt. Jag har inte lämnat sängen på hela dagen och det tänker jag inte göra heller. Spanskaboken tillsammans med tusen papper ligger utspridd i sängen. Att bråpå vad som finns i sängen, om jag inte har två täcken och fyra-fem kuddar kan jag inte sova, någonting som jag har fått för mig i allafall! Kanske är alla kuddar svaret på varför jag har nackproblem?

hm summer


Skulle inte göra något om dessa godingar ligger i min garderob snart.

Don't look back in anger

En tjej vid namn Emma sitter nu och snyltar choklad av sin bror som fick 400 g i present igår, ni kan ju förstå hur avundsjuk hon är.
Från och med nu ska hon försöka sitta framför glosboken i några timmar och om det nu blir som hon har tänkt så ska håret bli lite mörkare ikväll. (Pinsamt att skriva om själv sig i tredjeperson)

Dagen efter brors födelsedag


Denna fina tjej är nu hemma hos oss. Tacosen ligger i magen och snart kommer tårtan och chipsen fram. Kvällen ser bra ut. Dagen har också bjudit på det bästa, fyra dansuppvisngar och en innebandymatch. Får se vad morgondagen bjuder på, skulle nog tro på plugg eftersom det ligger att spanska prov inplanerat på måndag morgon.

Roligt att se...

att statistiken ökar, hoppas ni stannar kvar. Nu har jag trots mitt hat över svenska orden lyckats trycka in de flesta i huvudet och förhoppningsvis stannar de kvar tills i morgon.
Efter skolan begav jag mig till danslokalen för en uppvisning och senare hem till Jackie en stund inann tåget kom. Nu sitter jag här hemma och velar fram och tillbaka om jag ska färga håret ikväll eller som jag ska vänta några dagar till...



God natt

Efter flera timmar vid glosboken och inget vidare resultat, ger jag upp för ikväll. Istället gör jag som alla andra kvällen, sätter på en film, dricker ett stort glas mjölk och bara försöker koppla bort allt jobbigt och negativt. Ska även kanske säga förlåt till Marika som får sitta och lyssna på allt jag har att säga, men jesus vad mycket bra du har att säga. Tack ♥


Nu kan du få mig så lätt

Jag ska mer eller mindre lära mig ett nytt språk till på fredag och det går åt helvete rent ut sagt. Det går bara inte in. I en annan del av Köping visas på tv och jag skulle nästan göra allt för att bo med Tobbe. Det hade varit underbart.
Här har jag inte tid att sitta längre. Mot glosboken!





" Vi är också de som aldrig blir deras"

Tre lektioner och två dansuppvisningar. Där har ni min dag med en mening.
Gårkvällens filmtittande blev inte så lyckad, då jag lyckades somna fem minuter in i filmen. Men jag ger det ytterligare en chans snart och skjuter upp pluggandet i några timmar. Film, te och säng, tre ord som beskriver min kväll ganska bra.


Om du bara visste. Det hade blivit mycket lättare då.

Äntligen börjar jag känna mig glad och lite motiverad till saker och ting igen. Allt pluggande ger helt okej resultat, sommarjobbet är klart, mina vänner är underbara och skolan bjuder både på det ena och det andra.
Efter ca 25 försök att starta datorn så har jag nu lyckats. Jag mer eller mindra hatar den och jag skulle ge nästan allt för en ny, men som sagt så har jag och plånboken inte samma syn på det hela just nu.

Denna vecka är det marknadsföringsvecka på Kulturskolan och min dansgrupp ska representera självaste Kulturskolan. Så i morgon bär det av för 2 dansuppvisningar i skäggetorp och senare i veckan blir det även flera uppvisningar lite här och var.

Nu slår jag på The notebook och längtar till morgondagen!
So long guapas.

Del 2












Folkungabilder del 1

Jag ska göra ett fotoalbum med enbart bilder från Folkunga. Allt ska vara med, från nollningen till studenten. Har dock inte så många bilder än, men jag jobbar på't.









Man skadar inte den man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör

Söndagen är här och lika så ångesten över skolan. Söndagar är den absolut värsta dagen i veckan, det är sista dagen på veckan, det är 5 dagar till fredag och man vet att man måste upp tidigt i morgon när man vaknar. Man kan inte ligga kvar de där extra 40 minuterna i sängen och bara vara.

Men för att tänka på något annat än skolan, sitter jag nu och gosar i sängen, lyssnar på glad musik och letar efter en ny dator. Skulle ju sitta fint med en mac laptop men plånboken och jag är inte lika överens på den fronten.









Idag har jag namnsdag!

Kan allt på Iphonen försvinna om man uppdaterar programvaran? Eller finns bilder, musik etc kvar i telefonen?
00:05 i natt fick jag ett sms av Caroline som på något vis kom ihåg att jag hade namnsdag. Kan meddela att jag inte hade en aning om det, men smset var riktigt gulligt. Tack du! ♥
Redovisningen i fredags gick grymt bra. Gruppen såg proffsig ut i våra vita tröjor och svarta byxor, vilket kanske var lite patetiskt men va fasen, man måste gå in för saker och ting.
UF-mässan var en häftig upplevelse då Folkungaskolan lyckades ta hem flera stora priser, bland annat årets bästa ekonomilärare!
Börjar även känna mig lite sjuk igen, men helgen tillbringas hemma framför tvn för att förhoppningsvis bli lite bättre till måndag.


Chillar med Fredik Reinfeldt

Efter en natt med många olika händelser tog jag iallafall tåget 05:10 till Linghem. Gick vidare till Louise för att spendera några timmar sovandes i hennes soffa. Gud vad jag kommer sakna den bruden, hon lämnar mig på fredag för en vecka på Gran Canaria.

Jag har sovit bort hela denna dag och det tänker jag fortsätta med. I morgon åker min klass med ekonomi tvåan till Norrköping. Sweet life!





Barbra Streisand.

Varsågoda, nu kommer ni gå och tänka på den låten hela dagen.
Uppe med tuppen för att sedan vänta på att åka i en och en halv timme! that's life. Men man måste ju hitta något positivt med det här, och jag har hittat mitt. Jag har mer än en timme på mig att plugga till engelska provet. Men för att det ska bli någon utdelning av det pluggandet så tänker jag nu stänga av datorn.

I kväll sover jag i Ekholmen och i morgon är det "Skolan är vår" vilket betyder att alla elever har skolan för sig själva under natten, så förbered er på den sämsta uppdateringen.




Man kan inte ha ögonen öppna om hjärtat är stängt

- rubriken är ett citat av min bror.
Kände mig skaplig vårig idag när conversen,skinnjackan och solglajjorna var på! Helt underbart nu är det bara shortsen och bruna ben som saknas så är det klart.

Idag har jag även skaffat sommarjobb! Äntligen säger jag bara. 5 veckor i sommar blev det och jag är mer än överlycklig ska ni veta.
Nu taggar vi Solsidan!


Hakuna Matata, det är ord som är bra



Tack vare Marika så lyckades jag med lite hjälp fixa så att rubriken blev som jag ville.
Efter en halvliter glass, 1 liter läsk och lite godis på det, somnade två mätta flickor igår kväll framför Notting Hill.
Om någon timme åker Fanny hem och jag beger mig till söderköping för lite innebandy, och tro mig när jag säger att solglajjorna är på!

varför får jag bara stora bokstäver här?

Jag har inte tänkt så mycket på det förut men gud vad jag vill ha bort det nu! Varför får jag bara stora bokstäver i rubriken? Vad har jag gjort för fel? Hur får jag bort det? Hjälp!

Veckan har varit hemsk. Jag har haft ångest över prov, jag har gråtit över hur kort mitt hår blev efter jag varit hos frisören ( men som jag nu tycker är helt okej ) och som en liten extra prick över i så gjorde jag illa mig i foten i torsdags. Ni förstår nog hur jobbigt det var om jag säger att det finns cirka 1683527 trappor i skolan och att mitt skåp ligger på 300 plan.

Ikväll ser planerna fantastiska ut. Fin tjej från Ekholmen kommer hit och myser med mig, Ben N' jerrys ligger i frysen och jag har bestämt god mat.


5things

♦ precis innan jag ska sova måste jag dricka mjölk
♦ jag kan göra "vågen" med tungan
♦ jag älskar skräckfilmer
♦ jag har en sjukt stor fobi för ormar
♦ jag har fastnat i en basketkorg och fått sy 8 stygn i fingret


RSS 2.0