bumpy ride



Tjooooo !

Helgens planer ändrades lite, men vad fasen gör det lixom..
Jag funderar på att sätta på en fin film snart eftersom jag har världens bästa schema och börjar 10.40 varje måndag ! (y)

Nu så här några veckor efter man har haft nollning så kan jag ju bara säga att jag faktikt saknar det!
Jag gillade att skämma ut mig lite och att gå i fula kläder, kanske eftersom jag ofta gör det annars med, menmen.
I morgon kommer det efterlängtade studiebidraget !!!!! det innebär att på tisdag kommer alla pengar att va slut...

Nu ska jag iallafall sätta på en där filmen och försöka göra några engelska glosor samtidigt, önska mig lycka till!

puuuussss ! ♥




p.p.p. p.a.r.t.y

Hallå hallå !

Går kvällen blev väldigt lyckad. Åkte till Rimforsa med fint folk för lite fest, började med att gå in i fel hus! det kan ju inte börja bättre!

Idag blir det en slapp dag antingen hemma eller hos Louise, sen i morgon måste jag jobba lite och plugga. ! -.-

Nu duschen !!

you are perfect for me..

Hej på er!

Det här med bloggandet gåt lite upp och ner, ibland skriver jag ganska ofta och ibland glömmer jag bort att jag har en blogg. !? men nu skriver jag ju i allafall så det ska vi vara glada för.

Jag har fått en ny favorit barnfilm! Lilla jönssonligan! Det går inte en kväll utan att jag inte kollar på dom små pojkarna. Nu har jag kommit på en till grej. Fy tusan vad dyrt allt är nu, man klarar ju knappt av att kolla på grejer innan det försvinner pengar från plånboken, helt sjukt!

Nu ska jag gå och tvätta min kropp sen förstår ni nog vad jag ska titta på.. !

ha det gööttt !!!


brown



håret är mörkare än vad bilden visar !! :)


the last song

tjenare tjenare !

Igår kväll vart det en liten tripp till ekholmen för en mys kväll med Fanny. Blev som vanligt mycket skratt och öven mycket tårar. Det går inte att inte gråta när man ser The last song, jag försökte verkligen hålla tårarna borta men det är helt omöjligt.. ! Nog om det..

Idag har jag färgat håret o grejer! Mörk brunt ! men jag vart ganska nöjd faktiskt, men jag måste säga att jag va lite orolig där en stund att det skulle bli svart, men icke sa nicke.. !

Nu har mammi lagt lite mat så ha det bääst ! jag ska försöka ta en fin liten bild senare så ni får se håret..


kommer du någonsin att förstå...

Jag pratar med dig, men du lyssnar inte!
Jag står framför dig, men du låtsas inte se mig!
Jag går sakta fram till dig, men du vänder dig om och går där ifrån!
När ska du förstå, kommer du någonsin förstå ?



jag bjuder på denna fullt seriösa bild !!

I morgon kan det vara försent.

hejsan hoppsan lillebror...

idag får vi hopps att jag har lite mer att skriva...

Ikväll blir det första fredagen på lite mer än en månad som spenderas hemma med familjen. Jag har haft fullt upp varje fredag men fy tusan, det är verkligen inga fredagar som jag kommer att glömma..!!

Vad ska jag berätta mer ? - jo att våran fina tackfest blev uppskjuten 2 veckor så i morgon blir att hitta på något annat trevligt, kanske träffa Fanny ?

Jag har tänkt på en grej.. det är mörkt när man går upp och det är typ mörkt när man kommer hem. Det är bara ljust när man är i skolan och då är man ju bara inne. Lite tragiskt det där tycker jag, men på något sett så gillar jag hösten ganska mycket och vintern är ännu bättre..

Nu ska jag kolla på Idol.

puuuuussss !


I look at you...



this is the real final

Hej på er alla !

Idag har typ hela skolan varit på en valdebatt i hela två timmar !? lite crazy tycker jag, men i allafall..

Idag har vi fått hem våran nya bil, volvo s60, den är skapligt najs ska jag säga er till er som bryr sig.
Nu har jag vart riktigt duktig och lagt in lite bilder på datan fram kameran.. så nu tänkte jag lägga upp ett par stycken här.  Några är sådana som folket har sätt innan men några får jag hoppas är nya för er.

Keep reading !!








tummen upp

tjena snyggingar !

Allt vart väldigt lyckat idag, blev lite tårar och även mycket skratt. Började dagen med att mötas hos min moster med hela släkten. Senare bar det åt till Norrköping för lunch på slottet och efter det tillbaka till moster.

Igår var jag även på bio med två fina flickor. Vamyrer suger stod på schemat och den va verkligen skitkul, men jag måste varna att jag har sämsta humorn!

Nu sitter jag och har världens seriösa pratstund med julia, hon är grym på sånt !

Men bilder från dagen kommer lite senare, det var inte skitmånga men ändå.. ha det bääääääst !!!


Surprise

hejsahoppsan !

Gårdagen spenderades hos Louise med filmtittande och mys, kom hem runt halv 1.
Idag ska vi åka till mormor och morfar och kidnappa dom eftersom att morfar fyller 80 år i morgon. Så  vi ska åka och ta dom till ett hotell i kväll så ska vi å till ett slott och äta middag i morgon. Kvällen kommer att spenderas hemma hos oss med lite släkt och så.

Eftersom att jag är ett så underbart barnbarn så ska jag baka en jättegod kaka till dom som ska stå på hotellrummet när dom kommer dit, haha...

Men eftersom i ska åka och hämta dom om typ 2 timmar så är det bäst att jag börjar fixa lite nu.

Ha det underbart !! ♥

be who you are and do what you want

aaajjdå ! jag ber om ursäkt för den verkligen usla uppdateringen här, men det känns som att det finns så mycket annat som kommer ivägen, men nu är jag ju här och det är ju bra.

idag fick jag höra (för en gångs skull) att jag va för seriös i skolan idag!? Nu blir jag lite fundersam här. När jag är lite pajas i skolan då får jag höra att jag är lite föööör mycket och när jag väl är seriös ja då får man höra att man är föööör seriös och att jag måste släppa loss lite!? ae jag orkar inte ens fundera mer på det där.

Jag har ett huge problem!!!  Det är så här att jag vill verkligen hitta på något i morgon och på lördag men alla är antingen borta eller så är alla sjuka!! Fy tusan man får hoppas att det löser sig det där....

Nu ska jag sova och i morgonbitti får man tillochmed privat skjuts till skolan ! ;)

sovmorgon

Om det här skulle ha varit en normal kväll så skulle jag ligga i min säng nu. Men nu är det här inte en vanlig kväll utan jag har sovmorgon i morgon till 10.40! Helt underbart!

Jag fick även min efterlängtade äpplepaj ikväll och det gör ju absolut saken inte värre. Snart tänkte jag gå och lägga mig i sängen och kolla på film.

Helgen har avslutats lika bra som den började och jag är väldigt glad!

puuuuuuuuusss !♥

H&M




Jag gillar dessa skjortor skarpt och ett stort plus är att dom endast kostar 99 :-  Jag får hoppas att min mor sätter in min lilla lön på koret snart så jag kan handla lite..det behövs !
Vad händer annars idag då? - jo det är inte plannerat än, jag får se vad som händer. Men jag är väldigt sugen på äpplepaj med vaniljsås, så det är inte helt omöjligt att det slinker ner en sådan bit ikväll.

Nu ska jag kolla runt lite och jämföra priser på iPhone 4. Den skulle ju inte heller sitta fel i fickan!




I want you. only you

Hejhej !

Igår kväll var nästan hela klassen hemma hos en av våra faddrar för en nollningsavslutning! Tack alla för kvällen, ni är fan bäst !
Idag får vi se vad som händer kanske träffar Jackie ett tag iväll, det va ett tag sen! Nu blir det tv o lite film ett tag i allafall !

Jag har inga bilder att visa.. min kamera har inga nya bilder och min låne mobil har ingen kamera !!


RSS 2.0