2011-08-31

Var ett tag sen jag skrev här och har som vanligt inte någon bra förklaring till varför. Just nu är det UF-företag som gäller för 100%. Information om vårat företag kommer senare när det är registrerat och allt är i ordning.

Gymmet

Sitter utanför sporthallen och väntar på F som snart ska komma med bussen. Tänkte spendera några timmar inne på gymmet denna söndagseftermiddag även fast jag fortfarande är helt slut i kroppen från Zumban, men det kan behövas efter en middag hos farmor.

And now all I wannna see is a sky full of lighters

Med en rygg som knappt går att böja efter det berömda Zumba passet igår, har jag lidit igenom denna dag med fotbolls tittande och någon timme i solen.
Träningen är i fullgång och redan i morgon blir det en tripp till gymmet igen efter en släktmiddag hos farmor.
Nästa vecka får jag äntligen träffa mina GI tjejer efter sommaruppehållet. Annars rullar dagarna på som de brukar och jag kan än så länge inte klaga på något.
Nu tänkte jag avsluta denna lördagskväll med att se slutet av Arn. Hoppas att ni har haft en bra lördag.

22:26

When I´m sad I stop being sad and be awesome instead!

Blommor, choklad och namnsdag

Efter 9 timmars sömn inatt så genomled jag en skoldag med ett glatt humör som senare övergick till en enorm trötthet. Men för att jag skulle känna mig lite duktig gick jag raka vägen till Hemköp efter skolan för att köpa blommor och choklad till min underbara vän Louise som har namnsdag idag. Fick henne att gråta av lycka och kvällen blev jättebra.
Nu ska jag för tredje kvällen i rad försöka att se klart Trassel, något som jag inte riktigt har lyckats med eftersom jag har varit för trött.
I morgon blir det ett Zumba pass efter skolan och senare en tjejkväll med massa mys och film med fina vänner.

21:38

Hemma efter en skoladag som bjöd på mycket skratt. Ett gymbesök blev det efter skolan och nu ligger jag i sängen och hoppas på att kunna sätta fötterna på golvet i morgon när jag vaknar. Träningsvärken har börjat komma och benen skakar fortfarande. Underbart.

Höstmys från H&M


Oj vad detta kollage såg konstig ut men hade inte riktigt orken att lägga ner tid på det. Längtar lite till alla mörka, kyliga kvällar när man kan mysa ner sig bland massa täcken, kuddar och varmchoklad.

party in my head

Första halvan av dagen gav Fanny mig sällskap med en massa Bert avsnitt. Sen har dagen bara rullat på och jag är snart inne på det sista avsnittet. Söndagar som denna kommer det nog inte bli så mycket mer av om någon månad när skolböckerna är täckta över golvet och dagarna är allt för korta.


2011-08-20

Vad har hänt de här senaste dagarna då? - tittat på nollor, fikat med fina vänner och spelat bowling med klassen. Även ett nytt datum att lägga på minnet, den 16 augusti 2011! För bra för att prata om det.
Ikväll har vi den årliga Älvestadfesten med våra grannar och Fanny tar sig ut till Linghem för att spendera natten här. Blir fint.


21:47

Planerna var blandade och många för kvällen och slutade med att jag och Lollo åkte till Ikea för att köpa glass. Landade senare i hennes säng med lite filmer. Jag tänker fortsätta på samma spår och drar nu på en barnfilm, och som grädde på moset tänker jag trycka i mig lite choklad.


Hakuna Matata

Första dagen i år två är avklarad och åtta nya ansikten har kommit till klassen. Efter två timmar i skolan gick jag och några fina tjejer till stan för en fika. Kan faktiskt säga att lite avundsjuk är jag allt på ettorna. Nollningen slår de mesta, så på fredag drar jag mig in till stan för att titta på alla nollor som springer runt. Saknar allt det där ska ni veta!
Nu tänker jag titta på film och sedan blir det en dejt med kudden.

Exakt ett år sedan

För ett år sedan var jag nu hemma hos Emma Landberg, eftersom att ingen av oss ville åka till skolan ensamma första dagen. Alla tankar gick runt i huvudet om gymnasiet och jag har nog aldrig varit så nervös innan. Nu i efterhand är det lite svårt att förstå att man kunde vara så orolig, jag kunde ju inte ha hamnat i en bättre klass. Men jag har iallafall hittat det inlägget jag skrev just denna dag för ett år sedan. Och den störta skillnaden är att nu vill jag inget annat än att börja skolan och få ordning på alla rutiner igen.


 

15 augusti 2010

Idag är det den dagen man har fruktat hela sommaren. Den dagen som man verkligen inte vill ska komma. Den sista dagen på sommarlovet innan allt blir nytt. Det där med att allt blir nytt menar jag med nya kompisar, ny skola, nya rutiner, aa ni fattar.
Men på något sett så tycker jag att det ska bli lite kul och spännande att börja skolan igen. Men jag känner mig inte riktigt redo än, eller är jag det? Det kommer att bli så mycket tt tänka på nu på gymnasiet. Just nu skulle jag bara vilja vara 7 år igen , då allt var bra och man behövde knappt tänka, men bara va där och lekte. Allt var så mycket lättare då. Men nu är jag här och jag ska försöka gilla läget så mycket som jag kan.
Ett plus är iallafall att jag ska åka till Emma ikväll och sova där, så åker vi tillsammans till skolan i morgon.

9b2 LinghemskolanSp1c Folkunga


Keep it loud

Åkte in till stan igår kväll med några från klassen för att spendera några timmar på Keet it loud. Lite dans bredvid Jockeboi fick avsluta kvällen innan jag tog tåget hem vid halv 2.
Imorgon börjar skolan igen, och redan idag tänkte jag starta lite smått. Tar fram mitt lilla "partyhäfte" som min kära mattelärare kallar det för att räkna lite matte.
Ikväll åker jag bort till Söderköping en sväng för att titta på bror när han kör fotbollsmatch.
Bjuder på en nybliven favorit från igår.

good words


Liseberg

Gårdagen var helt galen. Bestämda skrik, 8 sjungande människor påväg ner från Kanonen, Adrenalinet av Atmosfear, en busschauför som helt plötsligt stänger av bussen och går ut, och ett ord: Yeah!
Nu känner jag mig helt klar för att börja skolan på måndag och som jag lovade min bror innan jag åkte till Göteborg, så kom jag hem med 2 fucking kilo choklad!!

Swebus

Sätter mig i bilen mot stan där bussen åker 07:10. Nu bär det av till Liseberg med 7 andra pigga och glada klasskamrater. Ha det bra, det ska iallafall jag ha tänkte jag.

Stockholmare på besök

Pappa ringde nyss och sa att han tar hem några vänner till han genom jobbet hem. Nu lagas det mat för fullt här hemma och alla fick lite halvt panik när vi faktiskt insåg att städningen inte var den bästa, men nu börjar allt se normalt ut igen.
Nu kommer dom närsom så, bäst att rusa! Hörs senare.

Känner mig som en inneboende

Man skulle nästan kunna tro att jag har bosatt mig hos min fina vän. Men riktigt så bra är det tyvärr inte.
Idag blev det en tur till Vadstenas kakbuffé, och till alla kakmonster där ute - ni anländer till himmelen mer behövs inte sägas.
Imorgon tar vi vårat pick och pack för mat och shopping på Ikano. Nu ska jag slå på en film eftersom Lollo och Julia har fastnat framför ett tvspel.

10:29

Ligger hos Lollo i sängen med täcket uppdraget till öronen. Idag är en sån dag som högsta önskan är att ligga hela dagen i sängen. Tanken var att egentligen åka till hennes stuga med familjen, men planerna har ändrats och vi får se vart detta tar vägen. Nu ska jag ta vara på de sista minuterna innan frukosten.

Carpe Diem

Kom till jobbet vid 12 och lämnade halv 1. Eftersom vädret är som det är så behövdes inte jag idag, istället sitter jag nu hemma hos Louise. Skön musik låter från högtalarna och en liten spa-dag står på schemat. Ikväll får vi se vad som händer, men efter en vecka med några cykelturer (som ligger runt 5 mil) är vi ganska trötta i kroppen.

Jag ser dig överallt, även i drömmen

Bror kom och mötte upp mig idag på jobbet. Åkte sedan bort till pizzerian för att hämta lite mat. Nu ligger jag på studsmattan mätt som jag vet inte vad och väntar på att Lollo ska komma, som även spenderar natten här.

Drar till jobbet.

Åker bort till badet för att jobba extra. Får se hur lång dagen blir, det beror på vädret. Nu ska jag leta fram något att ha som matlåda. Nu börjar det bli stressigt, börjar klockan 11. Ha det bra!

why is everything with you so complicated

Jag är så rädd att förlora någon jag inte ens har♥

Känner inte för det här nu, är inte på något bra humör. Godnatt.


Grattis Hanna!

Nyss hemkommen från Skänninge. Lite smått och gott fick jag allt med mig hem.
Nu drar vi oss till Ekholmen för att fira Hanna som fyller 13 år idag!


07:44

Nu drar jag till Skänningemarken! Hade gött.

"To think too long about doing a thing often becomes its undoing"

Jag vet att uppdateringen har varit den sämsta de senaste dagarna och jag har verkligen ingenting att skylla på. Jag har helt enkelt inte haft orken.
Dagarna har jag tillbringat en stor del i solen, både hemma och i sommarstugan. Imorgon är det exakt en vecka kvar tills jag och mina fina vänner från klassen åker till Göteborg! Jag vet att det är ett himla tjat om det där men det får ni stå ut med helt enkelt.
Efter några veckors uppehåll från väckarklockan så kommer den fram i morgon. Klockan 7 ringer den för en förmiddag i Skänninge med mamma och mormor. Senare ska ett födelsedagsbarn firas!

RSS 2.0