Personalmöte

Tog ännu ett steg in i vuxenvärlden idag och gick på mitt första personalmöte! Gjorde succé med ett torrt skämt om att mobilen har simkort, ja som sagt, ett väldigt lyckat möte skulle jag kalla det. I morgon har jag sovmorgon men solen vill vara min bästa vän då med så den sovstunden kan jag nog ta att glömma. Ett biobesök med flickorna från klassen ska hinnas med efter stängningen. Godnatt på er alla och allt man ska säga!

Beach 2011

Back to business idag. Stannade kvar efter jobbet och stekte sönder med Fanny, henness mor och syster. Bättrade på brännan en aning och har nu en otroligt ful rand på ryggen. Har även tagit mitt förnuft till godo och börjat träna, drog med mig bror på en löprunda förut och tro det eller ej, men gymkort ska införskaffas inom kort. Beach 2011 här kommer jag!


En dag i solen

Som rubriken lyder så har jag tillbringat hela dagen på en filt i gräset. Klockan ringde halv 11 och efter det gick jag inte många meter från platsen där filten låg vilket resultatet har blivit ett tomatrött ansikte. Vädret ser ut att hålla i sig så imorgon blir det säkert mycket att göra på badet, men har ni vägarna förbi Linghem så tycker jag att ni ska komma in på Himnabadet och ta ett dopp i poolen. Nu ska jag snart gå till sängen, men först lite äpplepaj med vaniljsås!

Im walking on sunshine

Om man ska lita på SMHI så verkar solen äntligen ha kommit tillbaka till Linköping! Lyckan är total och jag ska till och med ställa klockan imorgon för att gå upp och sola. Det känns lite ovärt att vakna vid 12 när det är så pass fint väder.
Annars då? - jo det rullar på som vanligt. Sitter nu och tittar på något vetenskapligtprogram på tv och låtsas vara intresserad.
På tisdag börjar jobbet igen men planerna för veckan ser helt okej ut iallafall, shopping och ett biobesök med fina vänner står bland annat på schemat.

MIDSOMMAR

Midsommarafton och lika så midsommardagen spenderades hos Caroline. Med mat i överflöd och enbart några få sovtimmar är jag riktigt nöjd med helgen.
Bjuder på några bilder från dagarna och hoppas på att eran midsommarafton var minst lika bra som min.



problemen kommer med åren


Ibland önskar jag att man kunde bli liten igen. Det största problemet man kunde ha då var att mormor hade köpt fel kaka eller saft till fikat.
Tänk er själva hur enkelt livet var, man satt i en vagn, alla tog med en överallt och alla var glada hela tiden.
Problemen kommer med åren, men om man aldirg vågar möta sina problem kommer man ingen stans livet. Problem uppstår och det får vi leva med, men med en bra inställning så är vissa händelser lättare att hantera.
Vad ville jag säga med det här? - Jag vet egentligen inte, bara att alla har problem men alla problem går att lösa bara man kämpar för det!
Med de orden säger jag godnatt!♥


Rösta på min klänning.



Rösta på klänningen HÄR så är ni snälla.♥


Märkt för livet



Jag har alltid velat ha en tatuering någonstans på kroppen. Fyra stjärnor på foten och något skrivet på nacken står högt upp på önskelistan. Dock har jag pratat med mor och hon har på något sätt lyckats övertyga mig om att inte skriva på nacken. Men stjärnorna står kvar på listan och jag längtar tills mina arton år är fyllda så jag kan ta tummen ur röven och göra det.

i-landsproblem

Kvällspromenad och mys på altanen, sådana kvällar är de jag älskar mest med sommaren.
Nu börjar ångesten sakta komma fram, det är midsommar imorgon, det ska regna och jag har inte en aning om vad som ska få pryda min kropp.
Ett till stort i-landsproblem är att det enbart går massvis med engelska matlagningsprogram på tv just nu och alla är så dåliga att ingen vill titta på dem iallafall. Vart är världen påväg?...

Bild från förra midsommar som spenderades med vänner och deras familjer i Småland.


Köttfärspaj

Fanny Eriksson, även kallad fingret av olika anledningar spenderar sin kväll hemma hos mig.
Kvällen bjuder på godis i mängder och köttfärspaj står på menyn. Hoppas eran kväll blir lika bra som våran!

Jag kastade bort något som liknade en vän

Som ni vet har jag nu semester och det firade jag med att...rensa ogräs!? Men 1.5 timme senare och 220 kronor rikare känns det ganska värt.
Efter jobbet gick jag bort till Julia där jag slog på min största charm och somnade i soffan, man blir ovanligt trött för att inte göra speciellt mycket på badet.


Detta gjorde min kväll!


MÅNDAG

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar


En förmiddag/eftermiddag med en massa Eva och Adam avsnitt och Veronica Maggio i högtalarna är inget jag skulle vilja byta ut.
I morgon är det jobb som gäller sen tar jag ett litet lov från jobbet med en veckas semester.
Snart beger jag mig bort till Lingheden för lite fotboll och trevligt sällskap med en saknad vän, men först duschen!

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Det här är inte roligt längre. Varje dag vaknar man och hoppas på att solen ska stråla in genom fönstret när rullgardinen åker upp. Men besvikelsen blir enorm när man återigen ser att det är regnet som har kommit in i rummet eftersom man glömde stänga fönstret när man gick och la sig. Men vad ska man göra åt saken, det är kläder efter väder som gäller och inte tvärtom, även om det skulle vara bättre.

TUSEN TACK!

Marika är den snälla människan som hjälpte mig med att få tillbaka en header. Tack så mycket du är grym!
Dagen, iallafall kvällen har varit riktigt failad. Åkte in till stan för att möte upp några Get Involved tjejer så att vi kunde ta oss till Ryd där festivalen skulle vara. Jag och tjejerna fick besked om att vi ska uppträda kl 7. Efter några timmars förberedelse fick vi nya besked, det blev försenat och den nya tiden blev nu halv 9. Klockan 9 var inte scenen klar och jag tillsammans med tjejerna åkte hem utan att ha visat upp dansen. Så kan det gå när inte haspen är på, som morfar brukar säga.


Headern är borta, HJÄLP!!

Jag hade gjort en header som jag tänkte byta till, men det visas just nu ingen header, inte ens den gamla som jag bytte tillbaka till..
Vad ska jag göra?

Jag hade glömt bort hur bra RMK faktiskt är!







Kvaliten är långt ifrån bra, men låtarna är lika bra för det!

09:37

Om en timma börjar jobbet och jag är inte tagg till hundra att sätta mig på cykeln och trampa ner till badet i ösregnet. 7 dagar, det är vad det är kvar till midsommar. Planerna ser väldigt bra ut och nu återstår bara ett litet problem, att ta sig till Vadstena.. Nu ska jag krypa ner i soffan med täcket och önska att solen snart kommer fram så man för en gång skull kan få känna att det faktiskt är sommarlov!

Det är kö från gatan upp till hallen


Bild på min fina Julia och Henric före balen

Dagen gick sakta på jobbet idag och det känns att man har vänt på dygnet nu på sommaren, men det hör väl till.
En sak som jag även tycker hör till sommaren är nattbad! Det är så mysigt att åka till en sjö i närheten mitt i natten och mer eller mindre tvinga sig ner i det iskalla vattnet, det är en sommarkänsla som jag verkligen älskar.
Och inte tala om alla härliga kvällar med grill, fint folk och musik, det kan nog vara så att de två får dela första platsen på underbara sommarkänslor.



Gråt inte för att det är över, le för att det hände

Tänkte visa er lite bilder från kvällen men duktig som jag är glömde jag kameran hemma. I morgon börjar sommarjobbet på allvar, då jag enbart har jobbat extra innan och jag vet inte med vilket ord jag ska kunna beskriva de små ungarna som kommer fram till kiosken med en tia och pekar ut sitt godis och sedan ångrar sig och har sig. Men det är sådan som man kanske får vänja sig med.

Nu funderar jag att avsluta denna dag på det absolut bästa sätt jag vet: en film! Det är någonting med det alltså, att slå på en film och sedan somna till den. Man sover så mycket bättre på natten då, eller det är kanske någonting som jag bara har fått för mig?
Men nu säger jag godnatt och hoppas att ni har haft en lika fin dag som jag har haft. ♥

Girls just wanna have fun!

Sommarlistan på Spotify går för fullt och jag drar snart in till stan för lite inhandling av presenter.
Idag fyller mamma nr2 40 år så drar bort till henne ikväll för lite kalas. Vi hörs senare!

SOMMARLOV

Ettan är slut och jag tillbringade avslutningskvällen med fint folk från klassen. Nu ska jag även ta tag i mitt fotoalbum som jag ska göra av de tre år på skolan. Man kanske får hoppas att det regnar någon dag på sommarlovet så jag kommer någonstans med planerna.


Vi har gått i samma klass i snart ett år...

I morgon är ett år avklarat i Sp1c företagsinriktningen på Folkungaskolan! Lite läskigt när man bökar tänka på det, nyss gick jag i 9b2 i Linghemsskolan. Morgondagen börjar med lite mys med klassen, senare ska jag titta på treorna när de springer ut från Folkunga för sista gången. Senare bär det av till Skavestad där min kusin ska firas och efter det in till stan igen för att avsluta kvällen på ett fint sätt. Dagen kommer vara fullproppad med roligheter och nu släcker jag lampan med ett stort leende på läpparna!

Live for something, or die for nothing



(två från London)

Rullade bort mot stationen vid ett för att ha en lektion på tio minuter. Varför går man ens i skolan den här veckan? Eftermiddagen spenderades i kungsträdgården med vattenkrigvestival (som förövrigt slog världrekordet) och Big Brother häng. Tror dock att ett par av mina converse har sett sina sista dagar...


Ni tjejer är guld värda!





Its only after we have lost everything that we are free to do anything.

Resan till London kan bara beskrivas med ett ord: UNDERBART! Jag är mer eller mindre kär i staden, om man nu kan bli kär i en stad?, och jag skulle aldrig säga nej till att åka igen. Det kan ha varit den bästa resan jag har gjort och bilder kan jag lova att det kommer upp, kameran gick på högvarv alla dagar. De här dygnen jag har varit i Sverige har jag dels hunnit med att åka till en inte alls för härlig fest i Nykil, som slutade med att jag och Louise tog våra grejer och gick till Vikingstad, cirka 1,5 mil mitt i natten är inget att rekomendera. Även laserdome, mys med bästa Get Involved och solning har hunnits med. I morgon ska jag för första gången jobba och tjäna ihop mina egna pengar! Vuxen poäng så det bara sjunger om det!

RSS 2.0