Sista inlägget på några dagar

Ja som sagt, detta blir sista inlägget på några dagar och ni vet nog varför.
I morgon möter jag upp Lollo och Julia för en lunch och solning på stan innan jag har min sista lektion för veckan.
En vecka och fyra dagar kvar, alltså 11 dagar om man ska vara exakt, sen tar jag sommarlov och steker runt i min ljusblå pikétröja på himnabadet i fem veckor. Men nu lägger jag mig i sängen för att slå på en film. I morgon kör vi! Som jag har längtat!


We♥it


Never say never

David och jag åkte iväg till Ica förut för att köpa lite grejer till en tårta till mamma. Alltid lika kul att överraska någon, även att jag tycker att "mors dag" är lite överskattad.
Om några dagar åker jag till London och besök på Madame Tussaud och fotbollsarenan Wembley är inbokat.


Bal 28 Juni





FREDAG 27 MAJ 2011

Precis nu när jag skrev rubriken kom jag på att det faktiskt var sista fredagen i skolan idag. Jag kan inte riktigt förstå att jag snart har gått ut ettan. Jag minns första skoladagen så väl, när alla satt knäpptysta vid sina bänkar och våra mentorer skulle försöka vara roliga med någon frågesport som ingen ändå vågade svara på.
Nu ett år senare hänger samma folk ut genom fönstren, skriker i korridoren och "mackar" varandra i huvudet. Man vågar knappt tänka på hur det kommer bli de återstående två åren..


om sanningen ska fram

ÄNTLIGEN!! Jag har hittat min avslutningsklänning. Det blev en korallfärgad, enkel men snygg från Gina. Mycket nöjd tjej.
Sitter nu och pysslar ihop det sista på min natur artikel om Övergödningen, som jag hoppas kunna få ett Vg på iallafall.
Idag har dagen rullar på som den brukar med betygsamtal i engelska, nationelltprov i spanska och en flashmob på stan. Det sista var nog utan tvekan dagens höjdpunkt.
Nu ska jag spendera de sista minuterna i duschen innan jag lägger mig och taggar inför det absolut sista nationellaprovet jag gör i årskurs 1.

Just det, fick med mig ett par nya löparskor hem. Det är inte vilka skor som helst, utan man kan koppla ihop dem till iphonen! Hur coolt?


Glass tillägnad åt Östersjön

Helgen har spenderats lite spontant i en stuga i Västervik med familjen. Det är verkligen en stad som jag skulle kunna tänka mig att bo i på sommaren, hur mysig som helst.
Hur som haver, nu börjar man känna att skolan snart är slut. Treorna hänger upp lakan i skolan, klassen börjar lite smått planera avslutningen och jag letar för fullt efter en klänning. Även balerna är i full gång och jag längtar till jag får se mina vänner dansa runt i Stångebro.

Såg nyss att Ben n jerrys har kommit ut med en ny glass som är tillägnad åt Östersjön? Låter på tok för skumt för att jag ska våga smaka den..

Danza kuduro

Första dansuppvisningen är klar. Dansträning inmorgon. Dans på måndag. Uppvisning på onsdag. Uppvisning på torsdag. Med det här menade jag att..nae jag vet inte vad jag menade med det här! Ha en bra kväll!

I still haven´t found what I´m looking for


Ett matteprov och ett simprov avklarat idag. Nu kan inte lärarna tro så mycket mer om oss får vi hoppas.
Men naturen ska bli klar och ett företagsekonomi prov är inskrivet i schemat sen ger jag upp skolan och tar ett välförtjänt sommarlov.
I morgon är det dansuppvisning som gäller så ikväll blir det plugg till ögonen stängs.

Om det är det du vill så ska jag göra det för dig

Stannade hemma från skolan idag. Matteboken har tagit upp den största delen av dagen, men jag har inte fått in speciellt mycket i huvudet.
I morgon är det första delen av matte nationella och jag kan inte direkt säga att jag längtar.

För övrigt så är det här den bästa låten  jag har hört. Jackie visade mig den igår och efter det har jag lyssnat på den hela tiden. Texten är grym och låten rekomenderas starkt!


What are words if you don´t mean them

Ligger nu nerkurrad (vet inte ens om det är ett ord) i Jackies säng efter en dag med np i spanska som kunde ha gått bättre. Sjuklingen i mig har även börjat komma fram och jag ser verkligen fram emot en vecka med dansuppvingar, löptest och klädsim. Men vad ska man göra åt saken, det är bara att gilla läget helt enkelt.

Min lilla depp period jag hade för ett litet tag sen då jag alltid jämförde mig med andra och aldrig blev nöjd med det jag gjorde har börjat gå åt rätt håll. Jag bryr mig inte så mycket om vad alla andra får för betyg, det har ju ändå inte jag någon nytta av, självklart är det kul för dem men jag orkar inte tycka synd om mig själv för att jag får sämre poäng ooh varför lägga ner massa onödig tid på att tycka synd om sig själv i sådana lägen? Det finns ju folk som har det värre än att kanske skriva ett G på något prov. 

Var stolt, du är bäst i världen på att vara dig själv.



Jag saknar dessa tider







Kompispris


Fjortonde maj

Igår blev den en grillkväll hemma hos Carl med fint folk. Kvällen vart grym och slutade hemma hos Louise.
Ikväll ska jag och de flesta tjejer i Sverige sitta och känna salivet glida ner för hakan när Eric Saade sjunger i Eurovision.
Funderar även på att försöka sätta mig in lite mer hur om gör om designen här på bloggen, är så trött på den här nu så jag vet inte vad.


Jag lever!

Trött tjej x1000, ordet skoltrött räcker inte till för hur jag känner just nu & jag vill bara ha sommarlov. Dock ska jag inleda mitt lov med 5 veckors jobb, men va fasen om man ska ha pengar så finns det ju inte så mycket annat att göra. En till sak som jag tycker är jobbigt nu är att jag aldrig blir nöjd med saker och ting. Jag har även börjat jämföra mig med alla andra. Får hoppas att det bara är tillfälligt. Men som sagt, jag lever men är inte på det bästa skrivhumöret bara.

Fredag 6 maj

Det är fredag, mormor fyller år, Louise är här och om tre veckor åker jag till London. Något mer att tillägga? Skulle inte tro det. Ha en bra fredagskväll! ♥


Nelly.com



Kollar runt efter en klännig som jag ska kunna på skolavslutningen. Den får inte vara för fin eftersom jag bara slutar ettan, men den ska ändå va så pass fin att jag ska kunna använda den i sommar.
Dessa klänningar är från Nelly och alla är fina på olika sätt, men jag har inte en aning om de passar till det jag är ute efter.
Hjälp!


Inget kalas utan kras

Valborg var galet! Tack alla för kvällen, extra tack till killarnas städning... Igår när folket hade dragit sig hemåt somnade jag på en luftmadrass hemma hos Fanny. Vaknade relativt tidigt för att senare bege mig ut på en promenad med två fina och glada tjejer. Nu tar jag tag i pluggandet igen och min kväll kommer att sluta i sängen med en barnfilm. Bra slut på en ännu bättre helg!

RSS 2.0