ben & jerry's - cookie dough

jag tycker att det är så grymt tråkigt att alltid skriva samma hälsningsfras. Så nu struntar jag i den på ett tag.

Igår var jag i Malmslätt för att kolla på min brors innebandymatch, kanske inte jättelyckat men skitsamma. Träffade Julia i hallen så följde med henne till stan för att sedan spendera kvällen och natten hemma hos henne.
Satt i fem hela timmar och tittade på paradise hotel avsnitt, skulle väl tro att vi tillslut somnade vid 4 halv 5? lyckat !!

Nu har jag blivit lite smått beroende av paradiset så ikväll ska jag själv sitta och titta på alla avsnitt från förra året. Måste även säga att ikväll har jag ätit min första Ben & Jerry's sedan februari då jag hade körtelfefber, lite orolig över att jag nu kommer börja köpa den där dyra glassen igen, men ska försöka att motstå, men ibland måste man ju få unna sig lite extra!

Nu till paradise hotel!


please, can you take my hand ?

Okej nu är jag fit for fight igen, nästan iallafall. Det blev en powernap för en stund sedan så nu är allt mycket bättre igen.

Jag sitter nu och försöker komma på vad jag ska göra resten av denna fredag, men jag tror jag har svaret.
Jag ska: mysa ner mig i sängen med en film, äta nybakta chokladmuffins och dricka en stor kopp mjölk. Låter inte helt fel om ni frågar mig och det låter som en väldigt skön och välbehövlig fredag.

Nu blir det film. Ha det!


HÖSTLOV

hallå hallå!

För det första så måste jag säga att min klass klädde ju ut sig till mumier som ni ser på bilden nedan. Och idag skulle den bästa utklädda klassen utses, och vilka tror ni vinner? - jo vi !! Så nu väntas ett riktigt fint pris.

Och för det andra så är jag otroligt trött så jag knappt kan skriva.

Och för det tredje så är det höstlov nu, som däremot kommer bestå av väldigt mycket plugg. Men ska väl försöka ha lite roligt också!


bild från nollningen


lite bandage och några toarullar

hej, hello, hola kalla det vad ni vill. Jag säger iallafall Hej!

Haloween vecka i skolan och självklart måste man ju se på skräckfilm det här ju till. Så vi skippade lite av historian enbart för att gå ner o sätta oss i skolans fik för lite skräckfilm som senare slutade med att alla gick på spökvandring! Man gör bara sådana här saker en gång om året och tur är väl det.

Nu ska jag titta klart på Robinson och sen blir det duschen!

Tänkte även bjuda på denna charmiga bild från utklädningsdag och ja våran klass var somsagt mumier! Här har ni resultatet efter många rullar toapapper och lite bandage!




you are so good for me

Är nu hemkommen efter skola och lite jobb. När jag ändå pratar om det, några har frågat mig vad jag jobbar med och jag jobbar på min pappas företag och jag gör allt som behövs. Allt från städning till pappersarbete!

Jag är helt överlycklig att jag inte har någonting att plugga på ikväll, men min överlycka sänks lite när jag tänker  på samhälls provet vi hade idag, det är knappt så det är värt att nämna någonting om det här.

Ikväll skulle jag bara vilja krypa ner i sängen och läsa Veckorevyn som kom hem idag, men nej det har man inte tid med, inte just nu iallafall. Ska på träning om cirkus en halvtimme och min pepphet? är väldigt långt ner just nu, men det är väl bara att pallra sig dit. Bra att man har Julia och Louise med sig iallafall.

Jag har även konstaterat att min höjdskräck inte dirket har blivit mindre! Samarbete på idrotten med höga bommar och läskig balansgång är nog inte riktigt min grej det heller.

Såg nu att jag även glömde att skriva någon hälsningsfras i början så den kommer nu istället!: God kväll!

favorit i repris..!♥


det räcker med att se dig i ögonen



Fick reda på data provet och matte provet idag! Vg+ på datan, måste bara tillägga att jag var 2 poäng från Mvg! Och matten blev det ett G+. Funkar iallafall.

Kvällen kommer att bestå av 100 % plugg, känns väldigt lockande!
I morgon är det utklädningsdag och min klass ska vara mumie, inte det roligaste precis men skitsamma.

Nu ska jag ta mig någonting att äta för er som vill skriva upp det.




fanta och rosé

God morgon !!

Sitter och lyssnar på gubben i lådan och har det allmänt bra! Skolan börjar som en och en halv timme och jag kan verkligen inte klaga.

Det känns ju kanske inte jättelockande att gå till skolan idag när man har 3 lektioner varav en kollar på vi film och ett prov!

vad gör vi ? - nu kör vi !





om två månader är det julafton!!

Hej alla ni fina!

Dagen har spenderats i Söderköping i en kall o fin innebandyhall. mums! Snart ska jag och mamma åka till hennes jobb så jag kan låna en dator där och plugga lite till datakunskap provet som är i morgon!
Jag har en ganska stor tendens att skjuta upp allt pluggande till dagen innan! Jag måste verkligen skärpa mig, ska väl försöka göra en förbättring efter jul eller något! ;)

Nu när datorn fungerar igen så har min mobil och min kamera börjar dampa! JAG HATAR ALL FÖRBANNAD TEKNIK JUST NU! Inget går som jag vill..






kom inte på något att skriva här..

Äntligen funkar min dator igen! 
Jag har haft min pappas jobbdator i ett halv år men nu har jag min egen!! älsklart!!

Nu sitter jag hemma och gör verkligen ingenting, men ibland behövs ju det med. Funderade på att plugga men den tanken försvann otroligt fort.

I morgon får vi se vad som händer, kanske åka till söderköping? plugga? ae vi får se hur dagen blir!
Nu ska jag svulla framför tv hela kvällen och hoppas på att det går något bättre än dansbands kampen på tv, som förövrigt går på högts volym just nu! härlig östgötsk familj jag har..!!





om jag bara våga säga det jag känner..


ren spegel ? hell yää !!

Norrköping hela dagen vilket bestod av mesta dels skratt! kanske inte så förvånande? inte med min klass iallafall. jag gillar er fast ni är lite annorlunda!

Jag har någon engelska redovisning i morgon och jag kan inte ens uttala namnet på våran stad vi ska prata om!
Resten av denna vecka kommer bestå av plugg, träning och lite jobb.

Ha det bäst så hörs vi.. !!

för dig ska jag göra det tusen gånger om ♥

JAG ÄLSKAR DIG..PÅ RIKTIGT ♥


jag trodde att min chans var över, men den har bara börjat ♥

Spanska provet som jag verkligen kunde pluggat mer till gick sådär, håller alla tummar jag har för ett G i allafall!
Annars då? - Jo det rullar på! Skolan är som vanligt och alla är lika dana, det är bara positivt!

I morgon blir det Norrköping hela dagen med klassen och med tvåorna. me liike a lot !! :)
Fick även hem skolkortet idag! Herregud! Det ligger någon slags förbannelse över mig och skolkort...

Nu ligger jag iallafall och kollar på High school musical 3 tycker jag borde få ett stort, fint vuxen poäng där !



bild från midsommar ♥


god natt

jag hade så rätt så, jag ligger just nu i sängen och kollar film som jag även har gjort den senaste timmen. Men till mitt försvar så måste jag ju säga att jag faktiskt har pluggat, men det känns så otroligt jobbigt att fortsätta när man ändå inte får in något i huvudet! hur kunde jag välja spanska steg 3 ?

I morgon börjar skolan 10.40 men min morgon kommer bestå av plugg! sisa sekunden plugg är min grej!

Nu ska jag kolla film!!

adios guapas !


söndagen den 17 oktober, 17:32

För det första måste jag be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har verkligen haft fullt upp.


Fredagen spenderades hemma med Fanny, behöver inte gå in på detaljer mer än Daim ! Igår va det fest i ljungsbro och övernattning hos Louise. Idag har jag (tro det eller ej) pluggat i ca 4 timmar !! duktig är ju bara förnamnet!

Jag har egentligen inget sådär specielt att säga. Men min kväll kommer bestå av ca 100 % plugg. Nej, vem försker jag lura, det kommer sluta med att jag ligger i sängen och kollar på film som alla andra kvällar, det lockar så otroligt mycket mer än att sitta med ögonen stirrandes ner i en bok med ett konstigt spåk som jag ändå inte frstår någonting av.

Nu ska jag iallafall äta mat och det är en sak som är säker.
Bjuder er också på två bilder från helgen!




I want to be a part of you

bra emma, bra !! vaknade nyss( ja ni läste rätt, vaknade nyss) av att jag ligger med huvudet i historia boken på köksbordet. Jag har allstå råkat somna när jag skulle göra historia läxan och föll pladask ner i boken!! muums på't..

Idag hade vi en föreläsning om ledarskap i skolan. Mike helber från Lhc höll i grejen och det var riktigt roligt!
Kvällen har också bestått av lite dans och en tripp till Ikea med fina flickor.

Nu ska jag återgå till historia boken och hoppas på bättre lycka med pluggandet!!


"förbannat"

Det känns så väldigt lockande att gå upp och åka till skolan när det är -3 jävla grader ute! nu är jag arg på riktigt! jag vill bara lägga mig i sängen och inte vakna idag. Jag har inte kunnat sova ordentligt på 3 dagar o jag är verkligen inte pepp på någonting!

Men nu är det väl bara att gilla det här förbannade läget och gå och platta håret!!!!


jag tror jag är tjernobylbarnet !!

Hallå hallå !

Bra att halva våran klass inte kunde sova inatt, lite fränt ändå! För en gång skull så var det inte bara jag som va lite flumm !

Igår kväll fick jag nog det gulligaste smset som jag någonsin fått.
Fanny - Ingen damp-Emma, ingen Fanny ! ♥
Så gulligt !! gillar dig med mitt dampbarn! :)♥

Har hunnit med att dansa idag och även träffat Jackie och Louise ett tag också. Snart så måste jag börja med spanska läxan, men what the fuck jag orkar verkligen inte idag, inte ikväll!




ridning ?

God morgon kanske det är lite för sent att säga men skitsamma.

Mathilda sitter och kollar på Vm i Ridning och det är inte riktigt min grej så jag tog hennes dator istället, känns lite mer jag iallafall..

Gårkvällen var riktigt bra, matlagning, filmtittande och massa popcorn!! Ska jag väl trampa hemmot om någon timme eller något..

Cya !!



det går åt rätt håll

Gårkvällen vart väldigt lyckad men jag måste säga föråt till Fanny för ett bitmärke som jag råkade ge ut till henne! (a)♥

Idag vaknade jag lite för sent men vem bryr sig på en lördag? inte jag iallafall..
Nu sitter jag med ett underbart  svenska grammatik häfte som ska vara inlämnat på måndag plus en skriftlig inlämning. Hur kan svenska språket vara så svårt? Alla kan ju prata?

Ikväll så skiter jag i mitt pluggande fullständigt. Jag träffar Mathilda i stället för film och massa mys. Stannar över natten där också! Jag vet inte hur länge sedan det var jag träffade henne, allt för lång tid var det iallafall.

och bara för jag och mathilda är så snygga så får ni en bild på oss. !!


I hope you will understand some day..

Hemma efter en fin kväll med mycket skratt med finfina flickor från klassen ! ♥

Nu blir det film !!!!

just a small town girl..

Sandra stannade över här inatt, var och lämnade henne för några timmar sen vid stationen.
Men min dag har inte börjat bra! Både facebook, spotify och blogg.se har haft damp hela dagen!! "förbannat"

♥Ikväll blir det att träffa några fina flickor för att göra linköpingsgator osäkra!♥

Kom också på att vi har svenska inlämning på måndag, kanske är bra att börja lite smått med den snart?
Nu börjar min mage skrika på mig, får väl gå o kolla om jag kan laga till lite mat...


torsdagsmys med klassen








Klassgrej...SP1C

Okej nu åker jag snart iväg till Marcus och träffar klassen för tacos och filmkväll ! Kameran är med så bilder o sånt kommer nog senare. !!


tjaaaaro !!!

MANGO

Finns ett ord om dagen !! MANGO !!!

FANNY ERIKSSON ÄR KUNG <33333333

Cha cha bloooggen!! Fanny hääär
Ville bara säga att jag sitter bredvid världens coolaste brud just nu.
Man skulle kunna tro att jag har en spegel vid mig , men nej!
Där har vi EMMA, lilla gullegrisen <33333333

från mig alla, till er alla en riktigt god jul

pusssen och kramen från FANNYYY

kanelbullens dag

jag har verkligen inte missat att det är bulldagen idag, jag har tryckt i mig fyra, ja fyra feta kanelbullar idag! men det är ju bara denna dag en gång per år och då får man äta!
 
För er som undrar så har min dag varit kanon! skolan rullade på som vanligt och senare hem till Lina för mys och bullar och senare iväg till dansen!

Vi får se vart morgondagen leder, har inga planer inplannerade just nu!


 dom bättre dagarna på sommarlovet ! ♥


GOD MORGON !



JAG HAR SOVMORGON TILL 10.40 PÅ MÅNDAGAR. LYCKAN ÄR STOR !
JUST NU SITTER JAG I MITT RUM OCH DUNKAR MUSIK, HAR SKRIKIT LITE FÖR MYCKET MÄRKER JAG NU NÄR JAG KÄNNER EFTER, MEN SHIT THE SAME!

HAR TVÅ LEKTIONER IDAG OCH SEN BLIR DET TRÄNING!!

JAG ÄR GLAAD !!!!




use somebody

Nu åker jag och jobbar !!!


3 OKTOBER

Hallåhallå!

Jag kan inte fatta att det är oktober nu? Det var inte alls länge sen jag skrev att det va sista dagen på sommarlovet, den dagen man hade fruktat hela sommaren och nu är det redan oktober och vi har gått i skolan i 7 veckor ? och jag kan inte säga något annat än att jag verkligen älskar min klass, dom dagarna som jag hade fruktat blev genast dom som jag kommer sakna!

Jag har ett enormt sockersug ? säger man så? aja ni fattar vad jag menar.. såbli inte förvånade om jag skriver sen att jag har bakat ihop något. !


I still haven't found what I'm looking for

Hejsanhejsan !!

Igårkväll var det som sagt fest med klassen och 3orna, finns inte så många ord att tillägga om den er än att den va helt sjukt grym!

Som ni säkert förstår så har denna dag bara varit till för att ta det lugnt , men i morgon ska jag jobba och plugga lite igen..

Nu blir det lördagsmys !♥




vad gör vi ? nu kör vi !!









RSS 2.0