Jag har inte hunnit att slå på datorn idag...

Jag har inte hunnit att slå på datorn idag. Har suttit med historian till nu och tänkte fram till sängdags sätta mig med matten! I morgon börjar skolan igen och på något litet konstigt sätt ska det bli skönt att komma igång igen. Denna vecka har bara gått åt till att sova, sova lite till och pluggat. Jag som hade så mycket planer för lovet och nästan ingen av dom blev av! Nu taggar jag till nästa vecka då det både är "skolan är vår" och en resa till UF-mässan planerad! Nu ger jag mig in i den procentuella världen. Önska mig lycka till!


Trött tjej, tack och hej


Fint litet rim du fick till i rubiken Emma! - Jo tack jag vet, känn dig som hemma.
Natt humorn är på topp,jag tar min kopp och kryper ner i sängen även om jag skulle velat att det var på ängen.
Haha, herrejösses, godnatt på er!♥

Så länge man inte ger upp har man inte förlorat

Har tryckt i mig två olika tårtbitar, massa kakor och läsk, 1års kalas kanske inte är så farligt iallafall. Som sagt så var jag på 1års kalas hos grannen på eftermiddagen. Nu är mjukiskläderna på, godiset är framme och Mysteriet på Greveholm visas på tv, livet leker ibland.

Igår var det 18års fest i Gistad och sedan fortsatte vi in till stan. Galet bra kväll kan jag lova, tack för allt! Nu när helgen har varit toppen måste jag dra ner lite på det roliga och spendera söndagen med läxböckerna, men det tar vi då. Nu ska jag fortsätta mysa runt i min fina Håkan Hellström tröja, love it!


Efter en dag med massa god mat, promenader...

Efter en dag med massa god mat, promenader och volleyboll tittande ligger jag nu med Louise i sängen och tänker på hur tragiska våra liv är. Det är helt sjukt hur konstiga tankar man kan få om sig själv och sitt liv. Hur kommer jag leva? Kommer jag bo själv? Vad kommer jag jobba med? Nae nu säger vi godnatt och drömmer om våra fina små liv vi har! Godnatt påer!


De olika revolutionerna ♥


God morgon på er!
Det första som hände i morse var att Louise ringde mig. En glad och härlig tjej i mobilen och hon gjorde min morgon. Jag älskar att få glada samtal på morgonen, det gör liksom så att man blir pigg och glad själv.

Nu sitter jag med historia boken intryckt i ansiktet och hoppas kunna lära mig något tills nästa vecka. Ibland önskar jag att jag va född för länge sen, typ 1700-talet. Då var det inte lika mycket historia att läsa! smart va?

I eftermiddag åker jag till Louises farmor och farfar för att möta upp henne och hennes syster. Sen får vi se vad som händer, tror att det blir en solning och lite volleyboll tittande! muums.

give me.give me.give me.give me



Jag skulle döda för detta halsband!
För endast 99 enkronor så är det mitt.


inget att skriva här

Jag klarade att skriva ett inlägg från mobilen! Stolt tjej.
Jag har suttit och redigerat massa bilder och satan så kul det är, jag har inte kunnat göra det så mycket förut eftersom jag inte har fattat hur jag använder programet, men nu så!



Jag har inte en aning om jag gör rätt men ...

Jag har inte en aning om jag gör rätt men jag försöker skriva ett inlägg från mobilen, håller en stor fet tumme att det funkar nu!


22 februari


Matteboken är uppslagen och Beck visas på tvn. Ni kan säkert gissa vart mina ögon spenderas den mesta tiden.
Måste även ta tag i min garderob, jag har ingenting att ta på mig längre. Just nu blir mer fönstershopping än vanlig shopping.
Så jag och min bror har nu bestämt att vi ska åka in till stan någon dag i veckan för att försöka få hem något nytt. (Kan meddela att det var han som sa att vi skulle åka till stan) förvånande va?

Nu pratar jag bara skit, ska göra något bra och laga lite mat.

jag ropar på dig, men du vänder dig om och går

Kvällen hos Louise blev riktigt lyckad och bjöd både på det ena och det andra. I går åkte jag in till stan ganska tidigt för att svettas igenom 2 pass med dansaren Jennie Widegren från dansgruppen Bounce. En stor fet tumme upp på det. Träffade senare tre fina flickor för en riktigt spontan kväll som slutade med mat på steeves och bio på det. 127 timmar blev det och filmen rekomenderas stark!

I morgon får vi se vad som händer och sker, tror dock att det blir en pluggdag. Känns ganska bra med tanke på allt som ska vara klart veckan efter lovet.


fullt ös...medvetslös

Drar mig mot Linghem för lite fix till födelsedagsfirande ikväll. Fint folk, hög musik och en kropp om vill dansa! Lovet börjar fint och nu kör vi.


partyplugg @ lollo bergers house

Bugg, Vals, Beeptest, Louise, Naturkunskaps plugg, samtal till arenabolaget, chokladbollar, musik, korv med bröd, sommarplaner, te och kaffe i mängder. Där har ni denna dag.

It´s only after we have lost everything that we are free to do anything

Då var det söndag igen och förkylningen hänger kvar som tidigare. Sitter och kollar på sommarkläder och resor utomlands. Jag vill bort här ifrån. Förhoppningsvis åker min familj utomlands nästa år när pappa fyller 50 och jag 18, men man ska inte hoppas för mycket.
Men detta hade ju inte varit helt fel.





tatueringar



När jag blir 18 år ska jag banne mig ha en tatuering. Jag tycker det är skitsnyggt på nacken men då vill jag nog ha en text, annars blir det 4 stjärnor på utsidan av foten vid fotknölen.
Men det är ju ett tag kvar till 18 årsdagen.


Lördagskväll med melodifestivalen

Några dagars uppehåll från bloggen har det blivit men jag måste skylla på skolan och att min dator inte vill starta när jag vill, men nu kör vi igen.

Håkan Hellström var magiskt och jag har svävat på moln i två dagar nu. Stod ute och köa i en och en halv timme i snön och det har satt sina spår. Nu sitter det en ûber förkyld tjej med ett huvud som dunkar i soffan och kollar på melodifestivalen.. tragiskt.






håkan hellström ♥




kort dag med långa lektioner

Ja precis som ni nyss läste så hade jag ännu en kort dag i skolan idag. Slutade vid 1 och nu sitter jag ensam hemma och pluggar hos Louise medan hon är i skolan, hon dyker väl upp någon gång efter 4.
Nu tänkte jag lägga mig i hennes säng och gosa lite med matteboken och en spanska redovisning som jag ska fixa det sista på.

I want to be his favorite hello and his hardest goodbye

Jag har försökt att lägga upp ett youtube klipp på dansen vi gjorde i Cloetta men det vill inte riktigt sammarbeta med mig, så ni får gå in och kika själva.
http://www.youtube.com/watch?v=PoN74brugk4

Kom nyss hem efter några timmars skola. Skolböckerna ligger på hög bredvid mig i soffan och jag ska försöka ta tag i pluggandet idag, eftersom jag slutade skolan tidigt.
Men för att pluggandet ska gå bra tänkte jag ladda upp med en bra film, glass och fruktsallad.





johannas place

Helgen har varit helt grymt bra och nu sitter jag och kollar igenom alla bilder som har blivit tagna under dagarna. Några är för "fina" för att visas men några kan jag nog bjuda på och slänga upp ett par här.
Igår bjöds det på fina tjejer från klassen, mycket sötsaker, dans och sång. Tack till er alla!
Funderar på att börja med en såndär lista som många har, där men skriver lite om sig själv på olika dagar, men det får vi se.












när vi skakar rumpa visslar hela cloetta center

Flashmoben var hur cool som helst. 300 pers står och dansar och det är ett jävla liv. Corren 24 spelade in oss, så får ha lite koll på deras hemsida om det skulle komma in något fint inlägg där.

I morgon blir det mat och bio med fint Linghemsfolk, och min kära flicka Louise Berger blir ett år äldre.
Fick även reda på idrottsprovet idag, 0,5 p från Mvg..jag lyckas alltid få det där halva poänget som gör att jag inte får det högre betyget...

Nu film!

lite gråt och lite samhällsplugg


Jag kände att inlägget igår var lite negativt så här slänger vi in en otroligt positiv och glad bild!
Kvällen och eftermiddagen har jag spenderat i samhällsboken och kommer stanna där ett tag till, men för att bryta pluggandet lite har jag suttit gråtandes framför youtube med alla sjukt roliga maze filmer på folk som blir as rädda. Den glädjen är nog den bästa.

I morgon taggar vi föreläsning med våra kära treor, haha ett sant nöje det där.


RSS 2.0