ÅRET 2010

Som alla andra bloggare har gjort så tänker jag också summera år 2010.
Året har varit väldigt upp och ner för min del med både glada stunder och stunder som inte är lika positiva, men om man ser allt överlag så har det absolut varit ett riktigt bra år. Och jag tänker bara skriva om det positiva för det är så tråkigt att läsa om allt negativt.

Det är det senaste halvåret som har varit med mest betydelsefulla för mig. Den första halvan var allt som vanligt, jag gick i 9an på Linghemskolan och allt flöt på.
Sen slutade jag 9an och min klass splittrades, vilket kändes riktigt tråkigt. Sommarlovet började och veckorna gick. Under de veckor som sommarlovet pågick fick jag verkligen reda på vilka som var mina riktiga vänner, som alltid kommer vara med mig i alla lägen.



Sista veckan på sommarlovet åkte jag för första gången utanför Europa. Jag och min familj satte och på ett flyg till Afrika för att spendera en vecka på en ö utanför Tunisien, Djerba.
Den veckan var bland det härligaste jag har varit med om och jag vill så otroligt mycket tillbaka.

För att göra sista veckan ännu bättre på sommarlovet så fick jag ett brev hem där det stod att jag hade kommit med i en extra dansgrupp som jag hade fått söka in till. Jag och 15 andra kom in av cirka 60 sökande. Get involved!♥



Under hela sommarlovet hade jag gått omkring och varit super nervös inför att börja gymnasiet. Allt var nytt, man fick börja på en helt ny skola, helt andra förutsättningar, man hade en stor fråga i huvudet i 9 veckor, hur blir nollningen? Lämna allt skit bakom sig och starta från noll och det blev ju inte bättre när jag fick reda på att mina två andra kompisar som sökte samma linje som mig hamnade i andra klassen tillsammans. Men jag gav allt en chans och efter bara några dagar så kände jag att det här skulle bli hur bra som helst och jag ångrar inte en sekund att jag valde den skolan och programmet som jag gjorde. Så om någon frågar mig vilken dag som jag kommer komma ihåg bäst från 2010 så är det helt klart första dagen på gymnasiet och kvällarna från nollningarna.



Om jag måste väja ut tre saker som gjorde att mitt 2010 blev ett bra år så är det:

  • Mina vänner som alltid stod ut med mig.
  • Tunisien
  • Alla nya vänner från den nya klassen och från Folkunga  

utan dina andetag



Vaknade för några timmar sedan av att jag frös. Det visade sig att värmen hade slagit ifrån i natt och det var nästan så kallt att det var frost på fönstren. Nejdå jag ska inte överdriva men kallt var det iallafall och ni har nog fattar poängen.

Om några timmar åker jag till Ekoholmen för lite 40års firande. Nu väntar duschen och sedan lite städningen av rummet.


mellandagsrea



Lite nyinhandlat från rean i förrgår. Tre trosor, ett par jeans, en t-shirt och ett par fjäderörhängen.
Som sagt så var jag och halva Linköping på stan och skulle handla på rean igår. Men efter några timmars shoppande blev jag bjuden på hockey, så kvällen spenderades i Cloetta med min fina vän Jackie.

Idag har jag återigen haft en dag på stan med några vänner från förra klassen. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på "the perfect man".


jag skulle göra allt för dig!


midnight fantasy

uppe med tuppen idag för att åka in till stan för lite mellandags rea. tog lite fel på tider här o var men tillslut fick jag med mig hem det jag skulle. en ny tv och en digitalkamera.

fick även en försenad julklapp från min datakunskaplärare. jag såg nyss att jag hade fått ett mail av honom att jag skulle få ett Mvg i kursen och jag är helt till mig nu eftersom jag trodde att jag skulle behöva göra några extra uppgifter och ni kommer väl ihåg när allt mitt arbete försvann? datakunskap kanske inte var mitt bästa ämne, menmen Mvg lyckades jag få iallafall.

snart ska jag och familjen åka iväg till farmor för lite fika, en tradition som nu har hållt i 25 år tror jag att det var? ja våran familj gillar traditioner!

nu tänkte jag slänga i mig lite mat och jag lovar er att ikväll kommer jag sitta fast limmad vid min nya tv!

så här såg det ut innan.


nu ser det ut så här, lite skillnad. nu kan jag tillochmed se vad som är på tvn! dock så ska tvn upp på väggen!



IDAG ÄR DET JULAFTON !

gud så fort tiden har gått! det känns verkligen inte som att det var ett helt år sedan man sa det senast?
men dagen har varit otroligt mysig och har spenderats hemma med familjen, farmor, mormor och mofar. jag tycker att julafton är bland de mysigaste dagarna på året, det är någon annan känsla och stämning över alla.

i morgon är det jag som ska stå längst fram i kön in till expert! här ska en ny tv införskaffas.!
jag är nog inte som alla andra som tycker att kalle anka är det bästa på hela julafton, jag tycker att det är helt utantvekan svensson svensson! jag har fasen längtat hela dagen och snart är det dags! haha, jag är som ett litet barn på julafton! i försig så är det ju julafton idag, haha okej en var riktigt dålig.

men god jul till er alla från oss alla! eller hur nu waise skulle ha sagt!



kärlek till Get Involved! ♥


22 december 2010

inte så vidare värst bra uppdatering här, men det är så mycket annat som ska göras nu på lovet!

lite snabbt här nu vad som har hänt i veckan.
min klass var som sagt med i klasskampen i måndags och vann pris för bästa muta, priset var ca 200 clementiner! ni får tycka vad ni vill..

tisdag var det avslutning i skolan. först med fika och frågesport för att sedan lyssna på musikarna i aulan. Senare gick jag och några fina människor från klassen till stan för att fika.

igår kväll åkte jag in till stan för lite mat med fina tjejer från gamla klassen, blev att jag även stannade över natten.
Idag har vi firat min gammelmormor som fyller 96 år idag! hon är hur verkligen hur cool som helst.

träffade även den gulligaste gubben i sverige idag! blev lite smått kär..





18:02

Beger mig till ekoholmen för en mysig kväll med en väldigt fin person !

de vackraste sakerna i livet kan man inte se eller ta på, de finns i ditt hjärta.

börjar direkt på den stora frågan! hur gick det på hiphop jam i onsdags? - det var helt sjukt galet! bland det roligaste jag gjort och dansade för fullt i flera timmar med galna tjejer. tyvärr så har jag inga bilder där ifrån men ska försöka fixa några.

nu är förövrigt allt klart till klasskampen tills på måndag! och hell yää så bra det blev.
idag skulle jag få testa mina linser men icke sa nicke, jag var för förkyld för att hålla på i ögonen så vi får en nyss försök nästa vecka i stället.

ikväll blir det mys med familjen och i morgon blir det nog att bege sig till ekholmen för en natt där hos en fin vän.

i morgon lämnar jag in kameran, så håll ut gott folk!


tio dagar kvar !

om man knarkar halstabletter kan man bli hög då ?

det är precis just det jag gör, knarkar halstabletter och det lär jag nog få göra ett tag till.
idag har jag äntligen köpt mina första vinterskor för denna vinter, jag har tills nu gått i mina converse och frusit bokstavligt talat tårna av mig.

kvällen kommer bestå av historia, men först ska jag mysa med lite fika med familjen.

och bara för er som bryr er! i morgon smäller det!


.trettondedecember.

gudars vad mycket jag skulle vilja ha nu. jag skulle kunna skriva upp en allt för lång lista på allt, men då skulle jag komma på hur mycket allt skulle kosta, men önska sig kan man ju alltid göra.

min bror upptäckte just den fina nyheten att Lhc visas på tvn i kväll så där lär väl jag sitta i kväll medans historian, svenskan och samhällen får vänta lite.

och bara för att säga något så är jag redan övertaggad och sjukt nervös inför onsdag, då jädrar!




dreaming people ♥

kameran är fortfarande inte inlämnad men jag ska verkligen försöka göra det nu i veckan.

annars då? - jo det är helt okej, skrek kanske lite mycket igår på innebandyn känner jag menmen vad gör man inte för in lillebror.

har nu storstädat mitt rum, vilket absolut inte var igår. nu ska jag plugga och kolla på robinson.

ha det gött !!




var dig själv, det finns så många andra

sitter här nu med ett stort glas cola och bara njuter av att det är helg. när jag vaknade upp i morse fick jag ångest eftersom jag verkligen var helt säker på att det var söndag, men efter några minuter kom jag på att det var lördag och blev genast mycket gladare. en till sak som gjorde mig glad idag var att min bror är i innebandyfinal i dm.

nu visas sex and the city på tv och där kommer jag nu sitta stirrandes i några timmar framöver.

alla blir inte bra på bild, här har ni ett exempel..!


Jay Smith ♥ Idol vinnare 2010


Suddenly, I felt that everything was perfect. Then I learned that you just played the game that I was afraid of.


I JUST WANNA GET INVOLVED

första dansuppvisningen - √
andra dansupvisningen - √
tredje dansuppvisningen -

okej, ja som ni förstår så har mina dagar bara bestått av dansuppvisningar och helt sjukt mycket skratt!
i morgon väntar sista dansuppvisningen och då står 5 danser på schemat.

nu ska jag plugga och sedan packa lite för i morgon. stressigt schema.se? oh ja...



bjuder på en favorit i repris! ♥


cause you're amazing, just the way you are.

vaknade allt för tidigt av att någon busringde mig, men det är väl sådant man får ta när man sover med mobilen på kudden.

idag har det bara blivit massa plugg och kommer nog fortsätta på samma spår hela kvällen, men söndagar är väl en pluggdag!

idag har fanny hämtat ut håkan hellström biljetterna så i februari smäller det! och jag kan säga att jag redan vet att det kommer bli sjukt!

nu ska jag återgå till min älskade spanskabok och sedan till min ännu mer älskade mattebok..




put your hands up in the air

jag lever och mår bra. har inte haft tid eller ork att blogga bara.

efter en hel dag med innebandy, hockey och mat med klassen är jag nu hemma och bara njuuuter av att jag måste råplugga hela dagen i morgon, mums vad jag gillart.

min kamera är fortfarande sönder, så ni får fortfarande gilla läget med mina gamla och webcam bilder.




RSS 2.0